Ești aici
Home > Entertainment > Centrul Comercial Magnolia reia inițiativa de plantare a magnoliilor în Cartierul Răcădău – 120 de magnolii vor fi plantate anul acesta

Centrul Comercial Magnolia reia inițiativa de plantare a magnoliilor în Cartierul Răcădău – 120 de magnolii vor fi plantate anul acesta

Bună dimineața, Răcădău! Primăvara începe cu fiecare dintre noi. E încă martie, luna în care încolțește iarba și înfloresc sufletele.

Ne-am bucurat să vedem că v-ați înscris atât de mulți în campania de plantare de magnolii de anul acesta, așa că am suplimentat repede numărul lor și am ajuns la 120, chiar și așa s-au rezervat toate, înainte de termenul estimat pentru înscriere. Urmează să le plantăm  împreună cu voi, locuitorii minunați ai cartierului Răcădău.

Primăvara este un amotimp al renașterii, când natura revine la viață, păsările se întorc din țări îndepărtate reluându-și viața pe meleagurile noastre. Este momentul în care ne reluăm activitățile în aer liber, vremea fiind prielnică, iar copilașii așteaptă cu drag să alerge prin parc.

Cartierul Răcădău revine la viață

În acest anotimp, Cartierul Răcădău  revine la viață, iar magnoliile plantate în campania de anul trecut înfloresc în culori spectaculoase bucurând trecătorii.

„Campania de anul trecut a avut un succes atât de frumos încât și anul acesta reluăm plantările. Ne bucurăm mult că aproape toate magnoliile au fost rezervate și se vor alătura celor deja plantate. Ne amintim cu drag, cum anul trecut, o mulțime de copii au venit și ne-au ajutat la plantare, s-a alăturat și bunul nostru prieten labradorul ciocolatiu Tango”, ne-a mărturisit responsabilul de proiect din cadrul complexului comercial.

Campania se desfășoară  în perioada 19 martie – 14 aprilie

Faptele voastre frumoase prind rădăcini și înveselesc cartierul Valea Cetății.

Vă îmbrățișăm cu drag și abia așteptăm să vedem magnoliile inflorite!

Despre Centrul Comercial Magnolia

Magnolia este din ce în ce mai îndrăgită în rândul comunității din Răcădău. Este un loc gândit ca pentru prieteni, cu magazine si servicii unde poți să îmbini utilul cu plăcutul, frumosul cu eficientul și gustosul, în câte combinații vrei tu. Un loc pet friendly, aproape de casă, fără aglomerație, cu suficiente locuri de parcare.

Sufrageria este un spatiul dedicat atelierelor pentru copii si adulti, un loc vesel, colorat si spațios, unde poți să-i ții ziua celui mic sau poți să organizezi un eveniment de familie. Se pot face întâlniri cu prietenii, se pot ține cursuri, ateliere, workshop-uri, ședințe, se pot face proiecte de școală, serbări, vizionări de filme, piese de teatru, seri de board games sau se poate lucra “de acasă”. Avem și o bibliotecă, de unde poți lua cărți, care s-a îmbogățit cu o mulțime de cărți oferite ca donație de prietenii noștri.

Vă mulțumim și vă așteptăm! 

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus