Ești aici
Home > Business & Living > Bianca Dorondoc este noua noastrā colega din echipa Business&Living a Grupului Iubim Brașovul!

Bianca Dorondoc este noua noastrā colega din echipa Business&Living a Grupului Iubim Brașovul!

Bianca Dorondoc este născută si crescută în București, dar s-a mutat la Brasov, atunci cand „i s-au aliniat astrele”, –  spune ea. Are peste 15 ani de PR și Comunicare. A lucrat 7 ani în Antena Group – București, ca PR, unde si-a făcut întrega ”școală” de media. Este o fire foarte sociabilă și creativă. Consideră că întreaga ei experiență de până acum a pregătit-o pentru pentru provocările din viata.

O persoană dedicată proiectelor de Marketing și Comunicare. Pasionată de branding și strategii de content, a coordonat echipe și a inițiat proiecte importante de Marketing.

Adora proiectele de travel, media și cele de televiziune. Este Travel blogger din 2019, la www.calatoriicustil.ro

Mă bucur să fac parte din această minunată echipă, Iubim Brașovul. Împreună cu echipa de Business & Living vom aduce oraşului și județului Brașov- evenimente lucruri,întâmplāri și oameni cu care impreunā dām valoare burgului nostru drag !

De ce iubesc Brașovul? De mică am fost atrasă de acest oraș de poveste. Este orașul sufletului meu. De curând astrele s-au aliniat și m-am mutat aici, în Brașov.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus