Ești aici
Home > Eugen Târnovan

Founder, CEO – Iubim Brașovul

Cu o vasta experienta in administratia guvernamentala si locala, organizator si responsabil de derularea unor evenimente de importanta majora si strategica, a fost selectat pe cele 16 locuri disponibile din 1700 candidati din toata Uniunea Europeana de Staful NATO, la cel mai mare eveniment desfasurat la noi in tara – SUMMIT-UL NATO 2008, gazduit de capitala noastra, Bucuresti.

Fiind desemnat sa se ocupe de delegatiile Presedintilor Frantei, Rusiei, delegatia Primului Ministru italian Romano Prodi si a Cancelarului German Angela Merkel, inclusiv colaborarea cu echipa celor aproape 2000 de ziaristi acreditati NATO, Eugen doreste sa schimbe ideologia generatiilor tinere si sa demonstreze ca si ei pot sa se implice in societatea noastra, cu idei inovative si implicare proactiva, pentru un viitor mai bun.

Impreuna cu o echipa de elevi din Brasov, acum 20 ani, avea sa realizeze „Consiliul Elevilor”, care acum se regăsește in fiecare liceu din Romania. Consiliul Elevilor de acum 20 ani, s-a implicat in derularea proiectului național de introducere a Educației Juridice ca materie obligatorie la liceu.

E de parere ca Voluntariatul e o arta a devotamentului fata de cauza. Implicandu-se inca din liceu in diverse activitati caritabile, a coordonat nenumeroase evenimente nationale si locale.

Iubim Brasovul este creatia care se doreste a-l defini in calitatile dobandite in experienta lui. Doreste sa construiasca ceva inedit alaturi de toti care ii sunt alaturi, sa schimbe mentalitatiile societatii, prin implicarea in special in actiuni si activitati care promoveaza binele, manierele, cauzele caritabile, artistii si alti oameni de renume, reprezentativi pentru mediul brasovean si nu numai.

Sus