Ești aici
Home > Artă și Tradiție > „Hai în IE la Liturghie”la Râșnov -24 Iunie 2022 sărbătorim Ziua Internațională a Iei românești altfel !

„Hai în IE la Liturghie”la Râșnov -24 Iunie 2022 sărbătorim Ziua Internațională a Iei românești altfel !

24 Iunie 2022 sărbătorim Ziua Internațională a Iei românești altfel !

„Hai în IE la Liturghie” este îndemnul pe care dorim să-l transmitem comunității râșnovene, în această zi specială de mare sărbătoare!

Evenimentul va avea loc la Biserica Veche Romînească din Râșnov, cu începere de la ora 9.00 (Sf. Liturghie) și continuă cu tradiționala Agapă, începând cu ora 11.00.

În cadrul evenimentului vor avea loc manifestări artistice susținute de artiști locali și invitați. De asemenea, cei prezenți se vor putea bucura de o expoziție tematică cu ii și icoane vechi dar și de o paradă a iilor prezentată de tânăra generație.

Eveniment organizat și inițiat de Alexandra Grancea-Director General Grupul Iubim Brașovul-Formator & Expert Comunicare !

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăria Râșnov !

Parteneri Principali : Iubim Brasovul , Televiziunea GRUP IUBIM Brașovul TV IBv-Channel newsbv.ro – Stiri din Brasov Info 1 Tv Codlea/ Atelierul de creatie by Ionela Bran/ „Mama cozonacilor”/ IPM modeling – ipm.ro Libris.ro, Creativa Adv.

Program:

Liturghie (ora 9:00)

Deschidere Agapă „Hai în Ie la Liturghie”,

ora 11:00 Ansamblul „Romana” Rasnov

Moment artistic Miruna Racoția George Lazăr

Parada IE Moment artistic

INVITATI: Mircea Cârtișorean Otilia Radu Formatia DRAGO

Vă așteptăm cu drag! INTRAREA LIBERĂ!

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus