Ești aici
Home > Mihai Stefan

IT&development, Marketing și Editor

Specialist Branding, P.R. și Marketing.

Când eram mic, eram curios să văd ce e deasupra norilor. Cine e acolo? Cine face iarba să crească, Cine înflorește florile câmpului, Cine dă grăunțe păsărilor cerului și le îmbracă așa frumos? Cine dă speranță necăjiților? Am aflat că tot ce ne înconjoară e guvernat de Providență, în orice formă am numi-o noi, fiecare. Au durat 5 ani de studiu în Seminarul Teologic Dumitru Stăniloaie – Brașov, să aflu că nu ni se cuvine nimic fără efort și trudă, că nu e nimic ce te face fericit fără implicare și pasiune.

Ulterior, am urmat cursurile Facultății de Științe Politice din Cluj, secția Comunicare și relații publice, într-o perioadă în care provocările profesionale erau în acută concurență cu cele personale. A fost o perioadă de acumulare cantitativă, căreia trebuia să-i urmeze obligatoriu cea de salt calitativ. Aveam schimbat multe abordări și de combinat noile viziuni și metode, cu stilul anterior de promovare și politici de imagine, în compania al cărei CEO eram de câțiva ani, lucru pe care l-am și făcut.

Îmi plac certitudinea, sinceritatea, franchețea… Stările de fapt și de drept nu au de multe ori asocieri sau compatibilități coexistente, în opinia mea. Mi se pare că una pe alta se anulează adesea, motivate de factori determinanți, ce trebuie demonstrați, insă. Nu-mi place ideea de programare socială, în sensul ei de obediență necondiționată față de sistem, sau curent societal, de șablonul familial, etc. Consider că omul este liber să facă ce-i place, ce i se potrivește, ce-l face cu adevărat fericit și pentru că nu mai avem acest exercițiu, e limpede că definiția, sentimentul fericirii pure, devine din ce în ce mai departe de simțul sau explicația noastră. Am criticat dintotdeauna ”șablonul”, frica de a fi diferit de ceilalți, încercarea de-ai imita, din rațiunea confortului creat.

Sunt motivat numai și total, ce ceea ce-mi stârnește interesul sau cunoașterea, sau plăcerea. Consider că dacă faci ce iți place, doar așa și acolo este pasiunea, satisfacția deplină. Doar acesta e drumul spre succes și evoluție personală. Sunt pasionat de carte, muzică, tehnologie și călătorii.

Sunt un om ordonat, DAR puțin dezorganizat. Nu poți avea toate calitățile, nu? :))) Cel puțin, nu toate complementarele. Pentru că sunt ordonat, am decis să fac ordine și împrejur, deci dacă n-am spus până acum ce face compania mea pentru piața de servicii, este momentul: DMS – Arhivare documente | Document Management System oferă servicii de arhivare fizică și electronică a documentelor, administrarea și stocarea arhivelor, software de management al documentelor și automatizare fluxuri de lucru, soluții personalizate pe nevoile clienților noștri. Obiectivul nostru este optimizarea și modernizarea proceselor dvs de afaceri și fluxul de informații în companie. Soluțiile noastre și ale partenerilor sunt bazate pe o experiență de 11 ani în domeniul arhivării și managementului integrat al documentelor.

Cred în valorile fundamentale precum iubirea, empatia, respectul, consideratia reciprocă. Desigur, legea atracției este o bună demonstrație: Universul e ca o oglindă, daca zambești iți zâmbește și el, există o ordine în toate, nimic nu e intâmplător, însă totul reprezintă alegere.

Sus