Ești aici
Home > Emisiuni TV online > Astazi neincapator la Fényes Restaurant din Sācele – Emeric Imre – „Cântece de suflet și senin”

Astazi neincapator la Fényes Restaurant din Sācele – Emeric Imre – „Cântece de suflet și senin”

Astazi neincapator la Fényes Restaurant din Sācele !

Emeric Imre – „Cântece de suflet și senin”, pe terasa Fényes, vineri, 23 Iulie!
Emeric Imre, chitarist, muzician, interpret și compozitor român, este poate unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk. Deși a cochetat cu fotbalul timp de 9 ani, la îndemnul tatălui său s-a îndreptat spre muzică, studiind mai întâi vioara și apoi chitara. S-a lansat în urmă cu peste trei decenii în cadrul Cenaclului Flacăra și de atunci este cunoscut ca „Nebunul Alb” al folkului românesc! Piesa „Nebun de Alb” este compusă pe versurile poetului Adrian Păunescu și se găsește pe albumul cu același nume, înregistrat împreună cu Jimi El Laco, unul dintre cei mai apreciați instrumentiști din România, Mihai Roje (clape) și Sebi Lazăr (percuție)! Printre lucrările sale în stil folk se mai numără: „Bună varianta rea”, „Orație de nuntă”, „Noapte de unul singur”, „Jurământ” sau „Condamnarea la toamnă”!
Concertul se va desfășura în aceleași condiții de siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică, igienă și protecție sanitară cu care v-am obișnuit deja!

Grupul Iubim Brașovul partener

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus