Ești aici
Home > Noutăți > Curajoase impreuna!

Curajoase impreuna!

Este indemnul Asociatiilor A.L.E.G si Pas Alternativ pentru a dezvolta programul Si eu reusesc. Programul #SiEuReusesc s-a nascut din dorinta de a oferi sprijin, sustinere si mai ales, comunitati locale sub forma unor grupuri de suport pentru victimele violentei.

#SiEuReusesc in cifre

Peste 1000 de femei care au devenit Invingatoare in lupta impotriva violentei

6 comunitati locale:  Bucuresti, Ilfov, Brasov, Sibiu, Cluj si Satu-Mare

11 parteneri, finantatori si sponsori principali

#SiEuReusesc la Brasov

Pe plan local, Asociatia Pas Alternativ este cea care duce mai departe misiunea programului prin organizarea si moderarea intalnirilor de sprijin pentru beneficiare si prin oferirea de programe de informare si consiliere.

Alatura-te Invingatoarelor

Asociatia Pas Alternativ in parteneriat cu Asociatia A.L.E.G organizeaza o serie de ateliere adresate femeilor care au fost victime ale violentei domestice, iar acum sunt dispuse sa impartaseasca povestile lor, dar mai ales, isi doresc sa stie cum sa ajute pe viitor.

Vei avea imaginea de ansamblu si vei afla direct de la specialisti metodele de buna-practica pentru a fi de folos unei victime si de a o ajuta sa devina si ea Invingatoare.

Vei cunoaste alte femei care au depasit momente dramatice si iti vei putea duce mai departe, sau chiar la final, procesul tau de vindecare.

Vara aceasta, poti contribui la dezvoltarea retelei de Invingatoare din Brasov.

Ateliere se vor tine online sau offline (in functie de restrictii, dar si de preferintele participantelor).

Tot ce ai de facut este sa te inscrii pana maine pe acest link.

Sper sa iti fie de folos asa cum stiu ca o sa le fie viitoarelor Invingatoare!  

*Proiectul Extinderea și consolidarea programului Si eu reusesc este finanțat de Fundatia Vodafone Romania prin intermediul Fondului pentru Fapte Bune și implementat de Asociația A.L.E.G. cu sprijinul Asociatia Pas Alternativ.

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus