Ești aici
Home > Business & Living > Dna.Cercel Gabriela, Director Crucea Roșie, filiala Brașov- Conferința Restart ONG

Dna.Cercel Gabriela, Director Crucea Roșie, filiala Brașov- Conferința Restart ONG

Conferința 2 *Iubim Brașovul * Restart ONG după pandemie !

În urmă cu câteva zile, la Brașov, a avut loc, în premieră, Conferința Restart ONG după pandemie, eveniment dedicat zonei de social a comunității.

Cateva cuvinte ale doamnei Cercel Gabriela, Director Crucea Roșie, filiala Brașov a fost pe lista #invitatilor nostri in cadrul evenimentului #Restart: ONG uri dupa pandemie. Conferintele Iubim Brasovul din data de 06 Iulie. 🎈 Societatea Natională de Cruce Rosie din Romania a fost fondata in 4 iulie 1876 cu scopul de a de a preveni si alina suferinta umana, protejarea vietii si sanatatii, asigurarea respectarii fiintei umane, in mod impartial, fara nici o discriminare de nationalitate, rasa, sex, religie, clasa sociala si optiune politica.

Aceasta se bazeaza pe 7 principii fundamentale: Umanitate, Impartialitate, Neutralitate, Independenta, Voluntariat, Unitate si Universalitate. Organizat de Trustul Media Iubim Brașovul, evenimentul ce a avut loc în data de 6 iulie, 2021 la Centrul Cultural Reduta a adus la scenă deschisă dialogul dintre mediul ONG și cel administrativ.

Au participat reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, brașoveni implicați în activități de voluntariat, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus