Ești aici
Home > Business & Living > Dna Sanziana Vatra Fundatia Bucuria Darului-Restart ONG după pandemie

Dna Sanziana Vatra Fundatia Bucuria Darului-Restart ONG după pandemie

Conferința 2 *Iubim Brașovul * Restart ONG după pandemie !

În urmă cu câteva zile, la Brașov, a avut loc, în premieră, Conferința Restart ONG după pandemie, eveniment dedicat zonei de social a comunității.

Cateva cuvinte ale dnei Sanziana Vatra care reprezinta Fundatia Bucuria Darului si suntem tare bucurosi ca a acceptat invitatia noastra.

🎈 De aproape 8 ani Fundația Bucuria Darului reprezinta pentru comunitatea brasoveana locul in care cei in nevoie gasesc un pranz cald gratuit si ajutor pentru supravietuire. Un Hub de bine.

Locul de intalnire al inimilor daruitoare si al celor care au nevoie de ajutor. Familii monoparentale si cu copii multi, batrani singuri si bolnavi care nu isi pot gati, oameni ai strazii. In tot acest timp ne-au trecut pragul aproape 2000 de persoane.

❤ Motto-ul Fundatiei Bucuria Darului este „𝐈𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦 𝐛𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐚!”.

Organizat de Trustul Media Iubim Brașovul, evenimentul ce a avut loc în data de 6 iulie, 2021 la Centrul Cultural Reduta a adus la scenă deschisă dialogul dintre mediul ONG și cel administrativ. Au participat reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, brașoveni implicați în activități de voluntariat, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus