Ești aici
Home > Subiecte generale > În curând vom veni pentru toți cei care ne urmăresc cu lucruri interesante despre NUMEROLOGIE alături de noua noastră colegă dna.Violeta Husti

În curând vom veni pentru toți cei care ne urmăresc cu lucruri interesante despre NUMEROLOGIE alături de noua noastră colegă dna.Violeta Husti

În curând vom veni pentru toți cei care ne urmăresc cu lucruri interesante despre NUMEROLOGIE alături de noua noastră colegă dna.Violeta Husti .

Toți venim într-o zi a unei luni dintr-un an, când suntem “întâmpinați” cu prima noastră notă (Apgar), suntem cântăriți și măsurați!
Apoi “devenim” o serie și număr în Registrul de Nașteri la care se adaugă un nume…
Se eliberează un Certificat de Naștere cu seria și numărul lui care conține un Cod Numeric Personal ce ne „înregimentează” în societate!
Și exemplele pot continua: un număr la catalogul din clasa I, a II-a, a III-a și așa mai departe, „un loc” la liceul sau școala profesională, un carnet cu note, un permis auto, o casă pe o stradă, o mașină… toate sunt cifre!
Nume(re) și cifre!
Și pentru că sunt un nume, acesta este Violeta Husti și sunt absolventă a Liceului Pedagogic Brașov.
Am lucrat în învățământ 12 ani, după care am continuat cu cifrele din punct de vedere cantitativ (contabil).
Din anul 2015 am „îmbrățișat” știința numerelor care mi-a dezvăluit calitatea lor.
Nume(re) și cifre!
Înseamnă că în spatele unui cifru se află un nume, o însușire!
Cifru!
Ce ascunde el?!
9 tipuri de vibrații, 9 tipuri de Ceruri!
„Sunt în al nouălea Cer!”
Numerologia lucrează cu „subiectul”, nu cu „obiectul”! Este interesată de simbolul din spatele cifrei, de forțele și calitățile ei!
Despre ce „vorbesc” cele 9 vibrații?!
Despre psihicul nostru, energiile noastre, capacitatea de învățare, despre sănătatea fizică, imaginea de sine, despre confort, rațiune, putere, obligații și responsabilități, despre transformare și adaptare!
La ce ne folosește cunoașterea propriilor noastre vibrații?!
La „pregătirea” pentru o meserie, pentru o relație, pentru încheierea unei alianțe…
Ne „spune” despre calitățile bine aspectate cu care suntem înzestrați și despre cum să le folosim în relațiile interumane!
Ne răspunde la întrebările: „Cine sunt?”, „Ce fac?”, „Ce obțin?”, „Cât de puternic/ă sunt pentru a-mi exprima propria voință prin fapte și acțiuni concrete pentru a evita șabloanele prin crearea unor noi forme?”, „De ce eu nu pot?”, „De ce mi se întâmplă mie?” etc.
Mai aveți întrebări?!
Vă aștept să vă ofer instrumentele care vă vor ajuta să rezolvați problemele care se încheie întotdeauna cu o întrebare…

IubimBrasovul #TeleviziuneaGrupIubimBrasovul #Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
VioletaHusti #NumerologieBrasov

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus