Ești aici
Home > Sport și sănătate > Maraton de vaccinare, azi, la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria

Maraton de vaccinare, azi, la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria

Maraton de vaccinare, azi, la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria

”Braşovenii care nu s-au vaccinat, încă, o pot face la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria”, la orice oră din zi sau noapte, până în 26 octombrie.

Fără programare.

Asta pentru că, azi, 25 octombrie, de Ziua Armatei, dar şi mâine, 26 octombrie, Ministerul Apărării Naţionale organizează un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!”.

Maratonul se desfăşoară în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19, iar Spitalul Militar din Braşov este unul dintre acestea.

Maratonul se deschide de la ora 8,00, în această dimineaţă, şi se va încheia în 26 octombrie, la ora 20.00. Procesul de vaccinare pentru persoanele care s-au programat deja în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor existente.

.La Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgenţă „Regina Maria” Braşov sunt asigurate dozele de vaccinuri produse de către companiile farmaceutice Pfizer, Moderna şi Johnson & Johnson, persoanele doritoare fiind invitate să se prezinte cu actul de identitate.bzb

#SpitalulMilitarDeUrgentaReginaMariaBrasov

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus