Ești aici
Home > Sport și sănătate > Pentru cā #Iubim_Braşovul vrem să vă aducem o nouā rubrică de informați utile! De data aceasta ne-am gândit la aspecte de sānātate şi corpul uman !

Pentru cā #Iubim_Braşovul vrem să vă aducem o nouā rubrică de informați utile! De data aceasta ne-am gândit la aspecte de sānātate şi corpul uman !

Rubrica se va numi „Totul despre SĀNĀTATE ! ” şi o sā fie scrisā de noua noastrā colegā COSMINA Costea -asistent medical generalist doar pe Grupul Iubim Brașovul!

Cosmina Costea , născuta în Fundata, dar adoptată de Brașov de vreo 15 ani, a terminat liceul cu profil economic în Predeal, apoi Colegiul de Asistenți Medicali din Brașov.
A lucrat ca asistent medical aproximativ 8 ani, apoi s-a retras pentru ca a avut o intervenție medicală care nu ia mai permis să lucrez în domeniul acesta. A făcut un curs de masaj in perioada de refacere și de atunci a realizat că îi place foarte mult. De 3 ani practicā meseria de Terpaeut Maseur și se simte implinită când oamenii dau credit mâinilor ei.

„De fapt asta e satsifacția cea mai mare când oamenii se reîntorc cu încredere și când mă recomandă și altora. Îmi place foarte mult să scriu, dovada fiind publicarea câtorva articole pe platforme ca @republica și Stelian Muscalu iarā acum pentru marea familie #Iubim_Braşovul!

#Iubim_Braşovul
#Educație_Sanitarā
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
#TotuldespreSānātate
#RedactorCosminaCostea

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus