Ești aici
Home > Business & Living > Pot fi monumentele fericite?

Pot fi monumentele fericite?

Da, daca sunt tratate la timp de Ambulanta de Monumente!

Proiectul Ambulanta de Monumente s-a nascut din dorinta de a salva cladirile de patrimoniu si a reusit sa adune in jurul sau 6 asociatii alaturi de care isi duce misiunea mai departe. Alteta Sa Regala, Printul Wales este principalul sustinator al proiectului.

Pana in prezent, Ambulanta de Monumente a contribuit la salvarea a 3 monumente din judetul Brasov si a peste 40 in toata tara.

Cum poti sa duci povestea cladirilor vechi mai departe?

Poti dona aici.

Te poti inscrie ca voluntar la actiunile desfasurate in judetul nostru sau in alte zone din tara.

Luna aceasta Ambulanta de monumente va ajunge in judetul Sibiu, in localitatea Micasasa unde va stopa procesul de degradare al Castelului Brukenthal.

In lunile iunie-iulie, te poti inscrie ca voluntar pentru judetele Bacau si Alba, iar in luna Iulie poti pune umarul la asigurarea unei cladiri aproape de casa: Sinagoga din Fagaras, construita in secolul XIX, te asteapta!

Calendarul tuturor activitatilor din acest an poate fi gasit aici

Daca esti in cautarea unei experiente de neuitat, cu iz de istorie si de fapte bune, inscrie-te voluntar la activitatile organizate de Ambulanta de Monumente!

De ce sa sustii Ambulanta pentru Monumente?

Parafrazandu-l pe Nicolae Iorga, un popor care nu-si cunoaste si ingrijeste patrimoniul, traditiile si obiceiurile este condamnat sa le piarda.

Fii tu cel care pune o „caramida” in pastrarea si valorificarea cladirilor de patrimoniu!

Ambulanta de Monumente si noi, iti multumim!

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus