Ești aici
Home > Subiecte generale > Primul eveniment TEDxBrașov din anul 2022-#TEDxBrașovSalon – We are Nature

Primul eveniment TEDxBrașov din anul 2022-#TEDxBrașovSalon – We are Nature

Fallback Image

Primul eveniment TEDxBrașov din anul 2022 va avea loc pe 28 mai, ora 18:00, la Hotel Kronwell. TEDxBrașovSalon – We are Nature va prezenta teme de actualitate și probleme actuale cu care lumea se confruntă, dar și idei sau povești despre alimentație.

9

De ce „Salon”? Pentru că TEDxBrașov propune o experiență interactivă pentru participanți, în care, după discursul principal va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri. Achiziționează biletul VIP, cu acces la After-Party, și poți avea o discuție cu oricare dintre speakeri sau organizatori. 

Evenimentul ”WE ARE NATURE” – sub egida TEDxBrașovSalon – este o invitație la reflecție. Participanții sunt chemați să se conecteze cu natura și să dezvolte astfel o viziune holistică spre a înțelege pe deplin ceea ce se întâmplă, spre a putea acționa în timp real la probleme reale.

Așa cum spunea Albert Einstein:  ”Problemele importante cu care ne confruntăm azi nu pot fi rezolvate la acelaşi nivel de gândire la care eram atunci când le-am provocat.”

Invitații evenimentului ”WE ARE NATURE”, sub egida TEDxBrasovSalon, vin, fără excepție, din mediile gândirii holistice. Ei sunt fie universitari, fie cercetători, fie antreprenori, fie copii de natură, fie mesageri protectori ai naturii. Ei văd lumea altfel, ei văd lumea diferit. Printre aceștia, se află și: Dan Vodnar, Claudiu Sasu, Claudia Benea, Ana Negru și Ștefan Tecuceanu. 

Le mulțumim pentru sprijinul și suportul acordat sponsorilor și partenerilor noștri: Taverna Sârbului, Fertilia, KiloStop Junior, Hotel Kronwell, Coresi, Toastmasters Brasov, Ecou Tineret, Asociația Ideagora. 

Bilete se regăsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro . 

https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-tedxbrasovsalon-we-are-nature-76059/

Urmărește-ne pentru a fi la curent cu toate noutățile!
Facebook: TEDxBrasov
Instagram: tedxbrasov

Website: tedxbrasov.com 

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus