Ești aici
Home > Cultură > Unicul spectacol “Călătoria Talentelor”, marca AZPV – Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”,continuă cu ediția a-IV-a la Brașov.

Unicul spectacol “Călătoria Talentelor”, marca AZPV – Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”,continuă cu ediția a-IV-a la Brașov.

Unicul spectacol “Călătoria Talentelor”, marca AZPV – Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”,continuă cu ediția a-IV-a la Brașov.

Grupul Iubim Brașovul partener  

Luni și Marți , 30 și 31.08.2021, la Centrul Cultural Reduta – Brașov, ora 10:00 vor avea loc Preselecțiile  la cea de a -IV-a ediție ”Călatoria Talentelor”, sub egida Asociației “Zâmbește Pentru Viitor”, eveniment care va cuprinde un spectacol, un concurs și o gală de premiere, eveniment al copiilor din centrele de plasament din comunitatea brașoveană și nu numai. Vom avea alături de noi un invitat special .

Călătoria Talentelor” a luat naștere în urma activitaților desfașurate în centrele de plasament, decătre Asociația “Zâmbește Pentru Viitor”, unde am vazut copiii cu potențial artistic.

Majoritatea cântă, ceilalți dansează, pictează, fac teatru sau alte talente artistice… Cu toții visează la o viață împlinită, la o familie.

Astfel, ne-am îndreptat atenția către ei și ne străduim să le arătăm că succesul este la îndemâna tuturor și se construiește cu încredere și susținere reciprocă. – declară Rupi Gabor – președintele Asociației „Zâmbește Pentru Viitor” Brașov.

Spectacolul Călătoria Talentelor este cadrul profesional pus la dispoziție de către membrii AZPV,copiilor si tinerilor din centrele de plasament, la nivel local și national,  pe scena căruia aceștia să-și exprime talentul artistic la care au muncit plini de vise și entuziasm.

Scopul este de a susține talentulcaștigătorilor concursului, prin premii valorice  și programe acordate de Asociația noastră. 

Anul acesta proiectul nostru, în această ediție, este cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov  aducându-ne un surplus de bucurie pe care îl vom împărtăși mai departe.

Încă de la debut, în prima ediție din 2017, am cunoscut un succes fantastic alături de prietenii noștriiși câștigătorii edițiilor, care sunt alături de noi, ediție de ediție, pentru că deja pentru noi a devenit o tradiție.

Anul acesta avem peste 85 de concurenți înscriși, un spectacol “la dublu”, invitati speciali de seamă, multe surprize.Vă așteptăm alături de noi la preselecții și în finală, 3.12.2021, pentru că spunea Mihail SADOVEANU, cultura are menirea de a eterniza clipele.

https://www.facebook.com/calatoriatalentelorazpv/?ref=pages_you_manage

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus