Ești aici
Home > Artă și Tradiție > 𝟑𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 2021 , 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 “𝐈𝐔𝐁𝐈𝐌 𝐁𝐑𝐀𝐒𝐎𝐕𝐔𝐋” 𝐬𝐚𝐫𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞 10 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 !

𝟑𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 2021 , 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 “𝐈𝐔𝐁𝐈𝐌 𝐁𝐑𝐀𝐒𝐎𝐕𝐔𝐋” 𝐬𝐚𝐫𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞 10 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 !

În urmă cu 10 ani, Trustul Media  “𝑰𝑼𝑩𝑰𝑴 𝑩𝑹𝑨𝑺𝑶𝑽𝑼𝑳” își scria prima filă din poveste…Grup de Inițiativā Civicā -O poveste cu   comunitatea cea mai mare din judet,emisiuni, articole, cu diferiți invitați sau colaboratori și cu evenimente importante ale Brașovului.
O poveste născută din dorința de a aduce lucrurile care se întâmplă în tot județul Brașov mai aproape de oameni, cu dorința de a-i ajuta cu diferite informații utile sau de interes dar, în același timp, și cu motivația de a-i ajuta pe cei care au ceva de spus să se facă auziți. “𝑰𝑼𝑩𝑰𝑴 𝑩𝑹𝑨𝑺𝑶𝑽𝑼𝑳” este o “VOCE” inspirată de pasiunea pentru Business & Living, legislație, economie, media și televiziune, cultură, artă, somelierie și multe altele, voce care a dus  la consolidarea celei mai cunoscute și apreciate mărci înregistrate a judetului Brașov!

𝑪𝒊𝒏𝒆 𝒔𝒖𝒏𝒕𝒆𝒎 𝒏𝒐𝒊?

Suntem un GRUP de Inițiativă  Civicā -de referință destinat promovării și informării, coordonat de un grup de oameni pasionați! Fiecare dintre noi are un alt job. Dar pasiunea și dragostea pentru Brașov, ne-a adus #împreună. Și, în același timp, ne face #diferiți! Pentru că suntem o echipă de profesioniști, fiecare în domeniul său de activitate, ceea ce face posibil ca Trustul Media Iubim Brașovul să poată oferi oricând consultanță și expertiză profesională de specialitate, acoperind o plajă generoasă de domenii de activitate.

𝑪𝒖𝒎 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 2021 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝑰𝒖𝒃𝒊𝒎 𝑩𝒓𝒂𝒔𝒐𝒗𝒖𝒍?

A fost un an plin de provocări… dar cu o echipă construită în timp, suntem astăzi pe lista trusturilor MEDIA care CONTEAZĂ pentru BRAȘOV!
Contribuim, într-un mod autentic, la viața culturală, socială, academică la nivel local și național.

De la muzică la arte, de la tradiții la modernism, de la sănătate la lifestyle, de la social la bussines&living, de la bugetari la antreprenori, ne dorim să aducem în atenția voastră lucruri și informații utile, astfel încât Grupul “IUBIM BRAȘOVUL” să fie cu adevărat de interes pentru comunitate!
CONFERINȚELE *Iubim Brașovul * au început în forțā cu oameni de excepție care vor fi şcoşi la luminā pentru a prezenta adevarații experți dar şi pentru a atrage atenția asupra problemelor actuale, venind cu soluții practice ! Continuam doar împreună…
Și, de la emisiunile înregistrate cu ani în urmă, astăzi suntem prezenți tot mai mult în online LIVE!
Anul 2020, deși cu provocări, a fost unul frumos, în care echipa “Iubim Brașovul” a dat dovadă de empatie și implicare. Ba, mai mult, s-a consolidat și mai bine. A devenit și mai unită. S-a implicat și s-a dezvoltat. Frumos și necondiționat. Cu singura dorință de a contribui și de a susține cu adevărat comunitatea în momentele de încercare ale pandemiei.

𝘼𝙢 𝙞𝙢𝙥𝙡𝙞𝙣𝙞𝙩 10  𝙖𝙣𝙞!

Ani de proiecte frumoase, cu povestea unui Brașov în ascensiune dar și cu dorința continuă de a DEVENI un spațiu de APARTENENȚĂ pentru fiecare brașovean sau pentru oricine dorește să facă cunoștință cu comunitatea de la Poalele Tâmpei.

𝑵𝒆 𝒓𝒆𝒊𝒏𝒗𝒆𝒏𝒕𝒂𝒎 𝒎𝒆𝒓𝒆𝒖!

E nevoie de dinamism, e nevoie să fim acolo unde ești TU, cel care ai o poveste de împărtășit cu lumea din care faci parte. Ne adaptăm pentru a ajuta AUDIENȚA care dorește informația la zi să se CONECTEZE și să găsească SPRIJIN.

𝑺𝒖𝒏𝒕𝒆𝒎 𝒐 𝒑𝒍𝒂𝒕𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂 𝑶𝑵𝑳𝑰𝑵𝑬 𝑴𝑶𝑫𝑬𝑹𝑵𝑨!

Iubimbrasovul.tv,iubimbrasovul.ro, Facebook,Instagram,LinkedIn,Twitter,YOUTUBE….

Suntem în continuă transformare, tocmai pentru a vă oferi SOLUȚII care să vă reprezinte și să  vă ajute să vă spuneți propria POVESTE!

Avem multe lucruri în comun, și astăzi VIZIUNEA noastră se regăsește în toate canalele de comunicare, prin campaniile gândite de specialiștii noștri,  prin emisiuni și invitați. Ne găsești  pe Televiziunea Grup Iubim Brașovul TV iBv Chanell Online, pe pagina de Facebook Iubim Brașovul, pe youtube , iubimbrasovul.ro, iubimbrasovul.tv și, de asemenea, dacă ne cauți, suntem și pe Linkedin, Instagram sau Twitter.
Tot în cadrul Trustului s-au inițiat mai multe proiecte prin care se oferă recunoștință pentru cele mai importante activități care plasează orașul pe harta națională sau mondială a excelenței.  Aici o să te întâlnești cu emisiunile noastre:
  Business & Living – Popa Constantina /Mihai Rizan// Rosu Elena / Dana Munteanu /Eugen Târnovan /Iuliana Florea
Zâmbete Culturale
Gândul Zilei/Legea pentru toți -EDUCATIE Juridică –  Eugen Târnovan
Roata Istoriei in curând o nouā formulă
Entertainment la Apel – dj.Costel Anghel
Cu și depre Muzică  – în curând o nouā formulā
MindSet-lect.univ.dr. Oana Bota
Asigurarea ta… – dipl.ing.Elena Rosu
Pastila de Fiscalitate – Expert Judiciar Dana Munteanu
Cuvinte Duhovnicești – prof.Adrian Tudor
Artizanii Cetāții – Gabriela Bularca
Turism & Living -prof. Raluca Andreea
HoReCa & Living -Somelier Iuliana Florea
Auto Focus -in curând o nouā formulā
Despre oamenii şi companii Pastila de HR – ing.Mihai Rizan
Minoritāțiile de lângā noi -prof. Zighi Visarion Isaac
Tainele învățământului preuniversitar- prof. Carla Prodea
Informația Sportivā – in curând o noua formulă
Sănătate prin Educație Pastila de Sānātate -Dana T.
Aripi de Psiholog – in curând o nouā formulă
Poli Tichie de Mārgāritar –  Sebastian Dan

#Iubim_Braşovul
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brașovul

Echipa și colaboratorii include prezentatori, realizatori, fotografi, graficieni și alți colegi care sunt meru gata să se adapteze la noua realitate!

𝑨𝒔𝒂𝒅𝒂𝒓, 𝒂𝒔𝒕𝒂𝒛𝒊, 𝒍𝒂 𝒊𝒎𝒑𝒍𝒊𝒏𝒊𝒓𝒆𝒂 𝒄𝒆𝒍𝒐𝒓 10 𝒂𝒏𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆, 𝒗𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒖𝒎𝒊𝒎!

Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri!
Mulțumim Camera de Comerț și Industrie Brașov –Creativa Adv ,Conferinte.ro,SSM.RO,Consultia.Ro, Centrul Cultural Reduta ,CONAF România,Colegiul de Onoare al Braşovului, Gerry Husti , Raza de Speranta ,Zâmbeşte  pentru Viitor,Cvintetul Anatoly – parteneri oficiali  Iubim Brașovul!
Mulțumim Newsbv –Partener media al Trustului Iubim Brașovul!

𝑺𝒊, 𝒄𝒖 𝒃𝒖𝒄𝒖𝒓𝒊𝒆 𝒔𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕 𝒅𝒓𝒂𝒈 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒏𝒐𝒂𝒔𝒕𝒓𝒂, 𝒔𝒑𝒖𝒏𝒆𝒎 𝒂𝒔𝒕𝒂𝒛𝒊 “𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊 𝒂𝒏𝒊”, 𝑰𝑼𝑩𝑰𝑴 𝑩𝑹𝑨𝑺𝑶𝑽𝑼𝑳!
𝑺𝒂𝒖,
                𝑰𝑼𝑩𝑰𝑴 𝑩𝑹𝑨𝑺𝑶𝑽𝑼𝑳,  “𝑴𝒖𝒍𝒕𝒊 𝒂𝒏𝒊 𝒊𝒏𝒂𝒊𝒏𝒕𝒆”!
              𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒂 𝒊𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒊𝒂 𝒏𝒖 𝒔𝒆 𝒐𝒑𝒓𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒏𝒊𝒄𝒊𝒐𝒅𝒂𝒕𝒂,
               𝒄𝒊 𝒔𝒆 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂  𝒊𝒏𝒕𝒓-𝒐 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒕𝒂 𝒅𝒊𝒇𝒆𝒓𝒊𝒕𝒂.

                     Echipa Grupului Iubim Brașovul

https://youtube.com/shorts/i9ajHG0vod0?feature=share

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus