Ești aici

Au trecut mai mult de 30 de ani de la Revoluția din 1989, punctul de plecare al noii Românii. Astăzi, populația este în scădere, nivelul de trai este nesatisfăcător, iar sistemul de educație românesc are nevoie de o reformă profundă. 𝗟𝗮 𝗳𝗲𝗹 𝗰𝗮 𝘀𝗶 𝘃𝗼𝗶, 𝗻𝗲 𝗱𝗼𝗿𝗶𝗺 𝗼 𝗮𝗹𝘁𝗳𝗲𝗹 𝗱𝗲 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘂𝗿𝗺𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝟯𝟬 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶.

În acest spirit, organizăm cel mai amplu eveniment al organizației,

𝗦𝘂𝗺𝗺𝗶𝘁𝘂𝗹 𝗥𝗲𝘁𝗵𝗶𝗻𝗸 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 – 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗼𝗹𝘂𝗹 𝟭. 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝗺 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗮.

𝗥𝗲𝗰𝗼𝗻𝗳𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗺 𝗱𝗲𝗺𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗮, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰 𝗽𝗲 𝟭𝟱-𝟭𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗹𝗮 𝗣𝗼𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗕𝗿𝗮𝘀𝗼𝘃.

Vă invităm să fiți parte activă dintr-un proces de reflecție orientat către soluții, alături de reprezentanți ai Guvernului, ai mediului de afaceri și ai celui academic, ai cultelor, ai altor instituții alte statului, precum şi alături de experți, organizaţii non-guvernamentale, oameni de cultură, mass-media și personalități internaționale:

• 𝗣𝗿𝗼𝗳. 𝗗𝗿 𝗥𝗮𝘆 𝗙. 𝗜𝘂𝗻𝗶𝘂𝘀, 𝗖𝗘𝗢 𝗪𝗶𝗻𝘀𝗲𝗱𝘀𝘄𝗶𝘀𝘀 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽, 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗼𝗿 𝗹𝗮 𝗙𝗮𝗰𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝘀𝗶 𝗘𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗲 𝗹𝗮 𝗙𝗮𝗰𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗟𝗮𝘂𝘀𝗮𝗻𝗻𝗲

• 𝗟𝗼𝘂𝗸𝗮 𝗣𝗮𝗿𝗿𝘆, 𝗖𝗘𝗢 𝘀𝗶 𝗳𝗼𝗻𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗧𝗵𝗲 𝗟𝗲𝗮𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗙𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲, 𝗟𝗲𝗮𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁 𝘀𝗶 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗙𝘂𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝘁

• 𝗚𝗶𝗻𝘁𝗮𝗿𝗮𝘀 𝗦𝘁𝗲𝗽𝗼𝗻𝗮𝘃𝗶𝗰𝗶𝘂𝘀, 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿 (𝗖𝗘𝗘 +) 𝗖𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗸 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽, 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗠𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗹 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲𝗶 𝘀𝗶 𝗦𝘁𝗶𝗶𝗻𝘁𝗲𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗟𝗶𝘁𝘂𝗮𝗻𝗶𝗮

• 𝗠𝗶𝗻𝗵-𝗛𝘂𝘆 𝗟𝗮𝗶, 𝗖𝗢𝗢, 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲• 𝗠𝗮𝗿𝗴𝗮𝗿𝗶𝘁𝗶𝘀 𝗦𝗰𝗵𝗶𝗻𝗮𝘀, 𝗖𝗼𝗺𝗶𝘀𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗺𝗶𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝘀𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, 𝘀𝗮𝗻𝗮𝘁𝗮𝘁𝗲

• 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀, 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿, 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲

Participarea la Summit presupune achitarea unei taxe în valoare de 1.300 lei. Taxa de participare acoperă participarea la conferință, cazarea (o noapte), masa și accesul la programele culturale.

𝗦𝗽𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗮 𝘃𝗲𝘁𝗶 𝗳𝗶 𝗮𝗹𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝗶, 𝘃𝗮 𝗽𝗿𝗼𝘃𝗼𝗰𝗮𝗺 𝗹𝗮 𝘂𝗻 𝗲𝘅𝗲𝗿𝗰𝗶𝘁𝗶𝘂 𝗱𝗲 𝗶𝗺𝗮𝗴𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲:

• Cum va arăta România în 2050, dacă ritmul actual al îmbătrânirii continuă? 36 din 42 de județe au mai mulți pensionari decât tineri.

• Cum va arăta România în 2050, dacă se menține rata scăzută a școlarizării? În mediul rural, 2 din 3 tineri nu merg la școală.• Cum va arăta România în 2050, dacă ritmul actual de scădere a populației nu încetineşte? În fiecare an, populația României scade în medie cu 140.000 de locuitori prin deces și emigrare.***👉 Vrei să afli cine sunt speakerii și alte detalii legate de agenda evenimentului?Click aici: https://rethinkromania.ro/summit.php

👉 Vrei să achiziționezi bilet și să participi la atelierele de co-creare?Click aici: https://ove.ro/summit-rethink-romania-capitolul-1..

.👉 Vrei să afli și alte detalii și noi am omis să le menționăm?Scrie-ne un mesaj pe oricare dintre paginile noastre de social media!

https://www.facebook.com/rethinkromaniahttps://www.linkedin.com/company/rethink-romania

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus