Ești aici
Home > Business & Living > A 4-a conferinta de informare din cadrul Campaniei de initiativa civica si sustinere a comunitatii, dezvoltata de Grupul Iubim Brasovul, “FONDURILE EUROPENE IN ACTIUNE”.

A 4-a conferinta de informare din cadrul Campaniei de initiativa civica si sustinere a comunitatii, dezvoltata de Grupul Iubim Brasovul, “FONDURILE EUROPENE IN ACTIUNE”.

Avem plăcerea de a vă invita la cea de-a 4-a conferinta de informare din cadrul Campaniei de initiativa civica si sustinere a comunitatii, dezvoltata de Grupul Iubim Brasovul, “FONDURILE EUROPENE IN ACTIUNE”.

Avem plăcerea de a vă invita la cea de-a 4-a conferinta de informare din cadrul Campaniei de initiativa civica si sustinere a comunitatii, dezvoltata de Grupul Iubim Brasovul, “FONDURILE EUROPENE IN ACTIUNE”.
Evenimentul organizat in cadrul Campaniei de informare are ca scop atât informarea despre solutiile oferite de accesarea fondurilor europene, cat și atragerea de parteneri, cu preponderență parteneri cu activități în sectoarele economice cu potențial competitiv, identificarea exemplelor de buna practica a agenţilor economici cu realizari a unor colaborari de lungă durată, abordarea proiectelor educationale si de formare, abordarea proiectelor care au ca scop procesul de insertie in piata muncii pentru tinerii absolventi cât și stabilirea unui dialog între mediul antreprenorial și expertii in domeniul consultantei si accesarii fondurilor europene.


Teme de dezbatere:

 • Campanie de informare accesare fonduri
 • Pasi in vederea obtinerii de sprijin
 • Fonduri nerambursabile disponibile in prezent
 • Granturile – solutie de finantare si sustenabilitate a unei afaceri?
 • De ce sa accesam fonduri europene prin START -UP NATION?
 • Fondurile Europene, solutia de la idee la bani?
 • Gradul de absorbtie a fondurilor in 2021 – 2027
  Evenimentul va avea loc joi, 14 Octombrie 2021, intre orele 18:00 – 20:00,pentru public doar ONLINE unde se pot inscrie pe platforma :
  https://www.conferinte.ro/eve…/fonduri-europene-in-actiune
  Conferinta va fi transmisă LIVE/ ONLINE pe platformele YOUTUBE,FACEBOOK,LINKEDIN ale Grupului Iubim Brașovul dar și pe newsbv.ro,ekronomica.ro si conferinte.ro.
ConferinteleIubimBrasovul
Iubim_Braşovul
TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
Fonduri_europene_in_actiune
PNRR

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus