Ești aici
Home > Artă și Tradiție > Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII- a la Centrul Cultural Reduta

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII- a la Centrul Cultural Reduta

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII- a se va organiza în perioada 23 -24 octombrie 2021. Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a are ca scop descoperirea şi lansarea de noi şi valoroase talente interpretative.

La această ediție s-au înscris 22 de concurenţi din judeţe precum: Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa Năsăud, Brăila, Botoşani, Dâmboviţa, Ialomita, Călărași, Hunedoara, Sibiu, Neamţ, Olt, Suceava, Braşov.

Programul va fi următorul:

23 octombrie 2021, ora 18.00

– Spectacol concurs

24 octombrie 2021 – ora 13.00

– Ansamblul folcloric ,,Poienița” al Centrului Cultural Reduta

– Gala laureatilor

– Recital susținut de elevii clasei prof. George Muraru ( Școala Populară de Artă Brașov)

– Recital extraordinar Alisa Toma

Prezentator: Iuliu Praja

Intrarea este liberă.

Participarea este permisă doar pentru:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2

– persoanele care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

– persoanele care fac dovada că au trecut prin boală.

Pentru cei care nu pot ajunge în sala de spectacole, Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a va fi transmis live pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus