Ești aici
Home > Cultură > Ai o idee culturala?

Ai o idee culturala?

Inscrie-ti proiectul pentru linia de finantare nerambursabila oferita de Primaria Municipiului Brasov! Ai timp pana pe 10 Iunie sa depui documentele necesare.

Cui se adreseaza?

Persoanelor fizice si juridice fara scop patrimonial, asociatiilor si fundatiilor care isi doresc sa implementeze un proiect cultural in municipiul Brasov.

Cum aplici?

Consulta ghidul solicitantului de pe brasovcity.ro si depune cererea ta impreuna cu anexele solicitate la Centrul de Informare Cetateni in cadrul Primariei Municipiului Brasov.

Nu uita, termenul limita este 10 Iunie, ora 12.00!

Ce idei de proiecte sunt eligibile?

Cele care se desfasoara pe raza Municipiului Brasov

Cele care se incadreaza in directiile de actiune din Strategia Culturala a Municipiului Brasov 2015-2030. O poti gasi aici.

Cele care se inscriu intr-una dintre cele 11 arii tematici: arte vizuale si arhitectura; muzica; teatru; dans; arta digitala și noile media; educatie culturala; patrimoniu cultural material; patrimoniu imaterial; promovarea culturii scrise; interventie culturala; proiecte mari cu caracter repetitiv.

De ce sa tii cont?

Evaluarea proiectelor are 5 categorii, cu punctaje diferite: aspectele ce tin de calitate si originalitatea primesc 15 puncte, la fel ca impactul prevazut (rezultate, audienta) si bugetul proiectului. Relevanta proiectului in conformitate cu Strategia Culturala valoreaza 20 de puncte, iar criteriile ce tin de fezabilitate, insemnand experienta si metodele de comunicare insumeaza 35 de puncte.

In plus, de anul acesta, exista si plafoane de finantare in functie de aria tematica.

Mult succes! Abia asteptam sa vedem ce idei ne vor scoate din case anul acesta!

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus