Ești aici
Home > Business & Living > Alege ca tu sa creezi, nu sa concurezi!

Alege ca tu sa creezi, nu sa concurezi!

Ideea competiției este gravată în mintea noastră. Credem că trebuie să concurăm pentru aceleași locuri de muncă ca și altii. Dacă cineva are un loc de muncă, înseamnă că nu poți avea același loc de muncă. Și dacă esti un mic antreprenor si o companie are o anumită cotă de piață, asta înseamnă că trebuie să concurezi cu acea companie pentru a „câștiga” o parte din cota lor.

Când presupunem că trebuie să concuram cu alte companii sau alti oameni pentru bani, locuri de muncă sau atenție, ne angajam într-o gândire limitată. În schimb, mai bine adoptăm o mentalitate cu un spectru larg pozitiv.

Marea majoritate a micilor antreprenori, cred că oferta este limitată si piata de desfacere mica. Dar nu este întotdeauna cazul.  Majoritatea oamenilor, antreprenorilor și celor care sunt angajați, se tem că altcineva de pe piata mediului de afaceri sau dupa caz, din echipa societatii unde activeaza, îi învinge pentru ca, mentin “atitudinea concurentiala” prezenta in tot ceea ce intreprind.

Tocmai aceasta este problema. Frica naște frică! Când ne temem că nu vom putea crește, exact acest lucru se va întâmpla!

Viața este abundentă si cu multiple oportunitati!

Trebuie să credem că trăim într-o lume abundentă. Există destule oportunități și bogății pentru toată lumea. Așadar, nu iti permite niciodată să crezi că nu veți reuși, nu ajuta!

Dacă nu poti sa-ti găsesti cariera potrivită, modeleaza-ti una!

Știm că viața nu este ușoară. Și, de asemenea, nu este ușor să găsim o carieră care să ne satisfacă cu adevărat, atât mental, cât și financiar. Știm că milioane de oameni se confruntă cu această provocare. Știm, de asemenea, că mulți dintre acești oameni se limitează gândindu-se că nu au sanse sa faca ce isi doresc cu adevarat.

Multi lideri cred că singurul motiv pentru care oamenii vor lucra pentru ei este din cauza salariului. Acest lucru ar putea fi adevărat pentru unii. Dar mai mulți bani nu sunt întotdeauna mai buni. Mulți oameni țin mai mult să aiba un mediu placut la locul de muncă, să se simtă apreciați și să fie fericiți. Aceste stari, le ofera oportunitatea unui cadru profesional sanatos.

CONCLUZIE: Nu contează ce cred alții. Dacă TU crezi în ceva și poți da valoare, mergi inainte cu ce ti-ai propus. Există întotdeauna oameni care spun lucruri precum: “Nimeni nu are nevoie de asta, Îți pierzi timpul, Nu ai nici-o sansa”

Alege ca tu sa CREEZI

Există destule oportunități pentru toată lumea. Problema este că majoritatea oamenilor nu folosesc oportunitățile. Dacă doresti să ai o carieră specifică, creioneaza in aceasta directie. Același lucru este valabil și pentru mica ta afacere. Nu te concentra pe resurse limitate sau pe afirmatiile negative a celor din jur, adopta o mentalitate pozitiva, oportunitățile apar.

Crede in tine si capacitatile tale! Succes!

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus