Ești aici
Home > Business & Living > Carrefour deschide o nouă locație și ajunge la o rețea națională de peste 380 de magazine la nivel național

Carrefour deschide o nouă locație și ajunge la o rețea națională de peste 380 de magazine la nivel național

Societatea KRONSTADT GROUP OF COMPANY prin GM Constantin Andreas John deschide un nou magazin in colaborare cu Carrefour Romania prin Vincent Marcel Rochefort, prezent la deschidere,prezent la inaugurare a fost si primarul Orasului Ghimbav Ionel Flundra.

.Magazinul Carrefour Express este de astăzi deschis locuitorilor din Ghimbav pe str. Orhideei FN. Carrefour Express Ghimbav este adaptat stilului de viață și de cumpărături al celor care locuiesc în zonă, oferind o gama bogată de legume proaspete, produse BIO și o zonă în care se găsesc vinuri locale parte din programul original Carrefour, Deschidem Vinul Românesc, cât și alte vinuri atent selecționate.

Carrefour Express Ghimbav este al 130-lea magazin Express din rețeaua Carrefour și este realizat conform unui nou concept de magazin de proximitate, aproape de consumator, care i se potrivește atât prin sortimentație, cât și ca design. Un spațiu sigur pentru cumpărături, în care concepem zilnic oferte speciale pentru clienți și cei dragi lor.

Magazinele Carrefour de proximitate reprezintă modalitatea prin care retailerul francez aduce clienților o gamă variată de peste 3.500 de produse în apropierea caselor, în centrele de birouri sau în zone aglomerate. Acestea reflectă universul Carrefour, în care clienții pot găsi game de produse consacrate și sortimentații adaptate stilului de viață și obiceiurilor de cumpărături ale consumatorilor:

  • O gamă largă de fructe și legume proaspete, cu proveniență locală, care poate fi găsită în spațiul special dedicat categoriei;
  • Produse BIO;
  • Produse proaspete de panificație;
  • Produse dietetice și produse sau specialități internaționale, pentru o experiență potrivită fiecărui moment;
  • Mărci proprii, cum ar fi Drag de România, o gamă variată din care clienții pot alege diverse produse în funcție de nevoi;
  • Vinuri regionale și etichete exclusive sau consacrate din programul Deschidem Vinul Românesc;
  • Produse pentru întreținerea și îngrijirea casei.

Cu un design modern, magazinul ocupă o suprafață construită cuprinsă între 100 mp și 350 mp alocați spațiului de vânzare. Prin deschiderea noului magazin Express, Carrefour generează nouă locuri de muncă în comunitatea din Ghimbav, clienții fiind întâmpinați în magazine de echipa Carrefour de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 22:00. În interiorul magazinului, clienții au la dispoziție și servicii precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete.

Folosind aplicația Carrefour, clienții au acces la programul de loialitate Act for Good unde, săptămânal, pot găsi noi oferte și promoții.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus