Ești aici
Home > Business & Living > Cum arată noua clinică deschisă de Dr. Ionuț Leahu în Brașov

Cum arată noua clinică deschisă de Dr. Ionuț Leahu în Brașov

Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov oferă atât copiilor, cât și adulților tratamente stomatologice moderne ce sunt personalizate și realizate cu ajutorul unor tehnologii și echipamente medicale de ultimă generație. Clinica deschisă de Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO al Rețelei de Clinici Dentare Dr. Leahu, se află pe Bulevardul Eroilor, nr. 3, foarte aproape de Parcul Eroilor, și dispune de 8 cabinete dentare, de un centru digital propriu de imagistică pentru efectuarea pe loc a radiografiilor dentare și de o echipă profesionistă, care este pregătită să le ofere tuturor pacienților sănătate reală și experiență excepțională. Totodată, 2 dintre cabinetele medicale sunt destinate pentru serviciile stomatologice ale copiilor, unde aceștia sunt tratați fără durere de către medici ce au experiență în lucrul cu cei mici. Aceste cabinete, dar și clinica au fost gândite special și pentru tratamentele ce țin de specializarea pedodonție, oferindu-le copiilor un grad ridicat de confort și de încredere pe tot parcursul vizitelor lor.

Foto: Dr. Ionuț Leahu împreună cu echipa medicală din clinica stomatologică din Brașov

,,Dezvoltăm infrastructura unei instituții care poate avea grijă de pacient de la primul dinte și care îi poate asigura o constanță în ce privește tratamentul stomatologic până la sfârșitul vieții, pentru orice tip de afecțiune dentară. Practic, asta înseamnă o rețea construită în interesul pacientului, care dobândește încredere în instituția medicală, unde este îngrijit de o echipă de medici. Aici punem accent pe dezvoltarea profesională continuă, în echipă, și mă bucur să văd că avem colegi care au făcut facultatea în București, specializarea la Cluj și lucrează acum în clinica din Brașov, ca să crească alături de noi”, explică Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO Rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu.

Întreg personalul clinicii dentare Dr. Leahu Brașov, de la medici și asistenți medicali, până la personalul auxiliar, este pregătit să răspundă întrebărilor și să vină cu soluții pentru pacienți. De asemenea, medicii stomatologi sunt specializați în diferite ramuri ale stomatologiei, și anume: chirurgie orală, parodontologie, protetică dentară, endodonție și ortodonție. Astfel că, indiferent de problema dentară cu care se confruntă pacientul, aceștia îl vor trata fără să simtă vreo durere sau disconfort. 

Foto: Unit dentar în cabinetul stomatologic din clinica dentară Dr. Leahu Brașov

Ce tratamente se fac în clinica stomatologică Dr. Leahu Brașov

Pentru orice tip de problemă dentară, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Brașov, echipa de medici stomatologi oferă soluții potrivite de tratament, indiferent dacă vorbim despre pacienți cu afecțiuni orale minore sau pacienți care au nevoie de reabilitarea totală a danturii cu mai multe implanturi dentare. Astfel, pacienții pot apela cu încredere la oricare dintre aceste tratamente:

  • Tratamente parodontale realizate cu laserul;
  • Tratamente de canal la microscop;
  • Obturații dentare sau în termeni populari, plombe;
  • Coroane dentare din ceramică, identice cu dinții naturali;
  • Aparate dentare;
  • Implanturi dentare;
  • Restaurări complete ale danturii în doar 24 de ore, cu ajutorul procedurii ,,Dinți ficși în 24 de ore”;
  • Radiografii dentare pe loc;
  • Stomatologie copii.
  • Urgențe stomatologice.

Explicație foto: Cabinetele de stomatologie pentru copii de la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Brașov sunt decorate cu tapet colorat și cu personaje anímate.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Brașov vă așteaptă cu drag pentru a vă oferi zâmbetul mult visat și încrederea în propria persoană. Pentru mai multe informații și programări puteți contacta noua clinică din Brașov la numărul de telefon: 021 91 34. 

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus