Ești aici
Home > Business & Living > Dansând cu Natura” este comunicarea

Dansând cu Natura” este comunicarea

Tema pe care am ales-o pentru a defini proiectul nostru ”Dansând cu Natura” este comunicarea, având în vedere probleme relevante privind schimbările climatice prin spectacol de dans informațional.

Schimbarea climatică este o problemă generală care afectează toate ecosistemele. Este ceva în care oamenii joacă un rol în precum și ceva care va afecta în timp viața de zi cu zi a tuturor celor de pe noi planetă comună. Efectele acțiunilor omenirii asupra planetei noastre sunt adesea eliminate de mass-media pe care o consumăm zi de zi. Mass-media cu privire la evenimente climatice, cum ar fi coralii albirea, emisiile din transport și energia regenerabilă găsesc adesea doar o soluție foarte adaptată publicul, iar acel public este de obicei format din oameni cărora deja le pasă și caută pentru acea informație.

Speranța noastră cu acest proiect este să luăm aceste probleme relevante și să afișăm într-un mod creativ care este accesibil oricărui tip de spectator.
Rar am fost expuși la conținutul din jurul problemelor climatice și asta a fost ceva ce simțeam că a lipsit din programa mea de biologie de la școală.
Acest lucru mi-a deschis ochii la nu numai relevante problemele climatice, ci aspectul sociologic al modului în care aceste probleme sunt comunicate. Pentru noi, considerăm că avem datoria să comunicăm o problemă climatică printr-un mod creativ. Am decis să spun o poveste despre plasticul de unică folosință prin dans. Acest proiect va fi una dintre sarcinile cele mai de impact pe care le vom defini în cadrul proiectului. Mi-a plăcut cum am reușit să combin mai multe discipline care mă pasionează și să creez un produs semnificativ de care am fost mândră și care are potențialul de a avea impact asupra spectatorilor. Acest proiect m-a convins că știința și creativitatea se pot asocia perfect
atrage atenția asupra problemelor climatice stringente.
A fi capabili să interacționăm cu informații științifice printr-o lentilă artistică este ceva care a rezonat mereu cu mine. Am vrut să văd cum vor reacționa alții la opinia mea asupra combinării a două domenii pentru a comunica cea ce este incredibil de important. Cu acest obiectiv în minte, am definit proiectul și totodată comunicarea schimbărilor climatice prin dans.

Emilia
Asociația Theoemydor

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus