Ești aici
Home > Business & Living > Dl.Andras Zsolt Gal Pres.Asociatiei ACCES – Asociatia Clusterul Comunitar de Economie Sociala

Dl.Andras Zsolt Gal Pres.Asociatiei ACCES – Asociatia Clusterul Comunitar de Economie Sociala

Conferința 2 *Iubim Brașovul * Restart ONG după pandemie ! În urmă cu câteva zile, la Brașov, a avut loc, în premieră, Conferința Restart ONG după pandemie, eveniment dedicat zonei de social a comunității.

Cateva cuvinte ale domnului Andras Zsolt Gal presedintele Asociatiei ACCES – Asociatia Clusterul Comunitar de Economie Sociala si invitat la conferinta #Restart: ONG uri dupa pandemie-Conferintele Iubim Brasovul.

Infiintata in anul 2017, organizatia are #misiunea de a sprijini societatea civila in generarea de solutii inovatoare la provocarile sociale, prin facilitarea accesului la economie sociala, construirea infrastructurii antreprenoriale si crearea unui mediu favorabil de colaborare pentru dezvoltare organizationala si incluziune sociala.

Clusterul reuneste 𝟭𝟬 𝗢𝗡𝗚-𝘂𝗿𝗶 si militeaza pentru dezvoltarea si implementarea de mecanisme eficiente de dialog public-privat in domeniul social prin crearea la nivel local si judetean al comitetelor consultative de dialog ale societatii civile pentru domeniile esențiale (social, tineret, educatie) Organizat de Trustul Media Iubim Brașovul, evenimentul ce a avut loc în data de 6 iulie, 2021 la Centrul Cultural Reduta a adus la scenă deschisă dialogul dintre mediul ONG și cel administrativ.

Au participat reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, brașoveni implicați în activități de voluntariat, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus