Ești aici
Home > Business & Living > Dna Popeea Laura, directorul executiv al Fundația Comunitară Brașov, #Restart: ONG uri

Dna Popeea Laura, directorul executiv al Fundația Comunitară Brașov, #Restart: ONG uri

Conferința 2 *Iubim Brașovul * Restart ONG după pandemie !

În urmă cu câteva zile, la Brașov, a avut loc, în premieră, Conferința Restart ONG după pandemie, eveniment dedicat zonei de social a comunității.

Cateva cuvinte ale dnei Popeea Laura, directorul executiv al Fundația Comunitară Brașov, la evenimentul #Restart: ONG uri dupa pandemie.

Conferintele Iubim Brasovul 🎀 𝗠𝗶𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 Fundatiei Comunitara Brasov este de a mobiliza #resurse locale pentru sustinerea unor initiative care vin in intampinarea nevoilor din comunitate, astfel incat sa contribuie la #dezvoltarea unor comunitati solidare, generoase si cu initiativa, care isi pun in practica ideile pentru bucuria de a trai si de a creste #impreuna in zona Bravovului.

❤ Printre proiectele desfasurate pana acum de Fundatia Comunitara Brasov se numara: Brasov Heroes, Cercul de Donatori Brasov, Fondul Științescu Brașov

Organizat de Trustul Media Iubim Brașovul, evenimentul ce a avut loc în data de 6 iulie, 2021 la Centrul Cultural Reduta a adus la scenă deschisă dialogul dintre mediul ONG și cel administrativ. Au participat reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, brașoveni implicați în activități de voluntariat, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus