Ești aici
Home > Business & Living > Dna.Ioana Cristina Constantinescu, Pres.Asociatia Ascend Kids Conferința Iubim Brașovul Restart ONG

Dna.Ioana Cristina Constantinescu, Pres.Asociatia Ascend Kids Conferința Iubim Brașovul Restart ONG

Conferința 2 *Iubim Brașovul * Restart ONG după pandemie !

În urmă cu câteva zile, la Brașov, a avut loc, în premieră, Conferința Restart ONG după pandemie, eveniment dedicat zonei de social a comunității.

Cateva cuvinte de la invitata noastra dna. Ioana Cristina Constantinescu, presedintele Asociatia Ascend Kids.

Ioana care a fost alaturi de noi la evenimentul #Restart: ONG uri dupa pandemie.

Conferintele Iubim Brasovul. 🎀 Ioana a fondat Asociatia Ascend Kids cu dorinta ca fiecare beneficiar sa aiba parte de servicii de calitate in ceea ce priveste #terapia_ABA, ajungand astfel la atingerea potentialului maxim de dezvoltare.

👉 De asemenea, Asociatia presteaza servicii care satisfac interesul familiilor cu copii ce prezinta cerinte educaționale speciale, prin respectarea individualitatii și suplinirea nevoilor elementare de dezvoltare. Interventiile pornesc de la promovarea drepturilor copiilor cu tulburari in dezvoltare, incurajand constientizarea in cadrul comunitatii, acesta fiind primul pas catre o integrare cat mai onesta si eficienta.

Organizat de Trustul Media Iubim Brașovul, evenimentul ce a avut loc în data de 6 iulie, 2021 la Centrul Cultural Reduta a adus la scenă deschisă dialogul dintre mediul ONG și cel administrativ.

Au participat reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, brașoveni implicați în activități de voluntariat, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus