Ești aici
Home > Business & Living > Dna.Elena Belloiu,Asociatiei Femeile se Implica-Conferința Iubim Brașovul Restart ONG după Pandemie

Dna.Elena Belloiu,Asociatiei Femeile se Implica-Conferința Iubim Brașovul Restart ONG după Pandemie

Conferința 2 *Iubim Brașovul * Restart ONG după pandemie !În urmă cu câteva zile, la Brașov, a avut loc, în premieră, Conferința Restart ONG după pandemie, eveniment dedicat zonei de social a comunității.Cateva ganduri dupa conferinta a invitatei ❤️ dna. Elena Belloiu, presedinte al Asociatiei Femeile se implica, care a participat alaturi de noi la evenimentul #Restart: ONG uri dupa pandemie.
Conferintele Iubim Brasovul din 06 Iulie 2021.

🎀 Iata pe scurt, care este #misiunea asociatiei: „Promovam si sprijinim femeile si tinerele fete a caror implicare in viata civica si politica are ca rezultat schimbarea pozitiva a comunitatilor romanesti. Consideram femeile o puternica forta a societatii, capabila sa influenteze administratiile locale si scena politica in drumul spre progres si bunastare a Romaniei.

🌸 Preocuparile importante ale organizatiei noastre sunt bugetarea pe baza de gen, promovarea femeilor in administratia publica locala si in leadership-ul politic decizional. In acest scop initiem programe de informare si instruire impreuna cu partenerul si mentorul nostru, Romanian Women’s LOBBY, coordonatorul national al European Women’s Lobby si participam la programele nationale si europene de lobby pentru egalitate de sanse si drepturile femeilor.

💪 𝗠𝗶𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗮 𝘃𝗼𝗰𝗲𝗮 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀𝗮 𝗳𝗶𝗲 𝗮𝘂𝘇𝗶𝘁𝗮, 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝘁𝗮 𝘀𝗶 𝘃𝗮𝗹𝗶𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗹𝗮 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝗲𝗹𝗲 𝘀𝗶 𝗶𝗻 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗮𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗲𝗹𝗲 𝘃𝗶𝗲𝘁𝗶𝗶 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝗮𝘁𝗶𝗶 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶!”
Organizat de Trustul Media Iubim Brașovul, evenimentul ce a avut loc în data de 6 iulie, 2021 la Centrul Cultural Reduta a adus la scenă deschisă dialogul dintre mediul ONG și cel administrativ. Au participat reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, brașoveni implicați în activități de voluntariat, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus