Ești aici
Home > Business & Living > Dna.Mariana Topoliceanu, directorul executiv al DAS 𝗕𝗿𝗮𝘀𝗼𝘃 Conferința Restart ONG dupa Pandemie

Dna.Mariana Topoliceanu, directorul executiv al DAS 𝗕𝗿𝗮𝘀𝗼𝘃 Conferința Restart ONG dupa Pandemie

Conferința 2 *Iubim Brașovul * Restart ONG după pandemie !

În urmă cu câteva zile, la Brașov, a avut loc, în premieră, Conferința Restart ONG după pandemie, eveniment dedicat zonei de social a comunității.

Cateva cuvinte ale dnei.Mariana Topoliceanu, directorul executiv al 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗮 𝗕𝗿𝗮𝘀𝗼𝘃. Mariana Topoliceanu este profesie asistent social si a condus institutia fara intrerupere din 2003 pana in prezent.

Iata ce am aflat despre ea: „Când spui Mariana Topoliceanu spui asistentul social, managerul și omul Mariana Topoliceanu. Cu dăruire, răbdare și multă muncă reușește să dezvolte în permanență serviciile sociale la nivel local, astfel încât să răspundă noilor provocări cu care se confruntă asistența socială în prezent.

Adesea se spune că Mariana Topoliceanu a pus bazele asistenței sociale în Brașov, afirmație perfect adevărată în contextul în care de la un serviciu format din 3 angajați, managerul Mariana Topoliceanu, astăzi, conduce o instituție cu aproximativ 600 de angajați și care deservește anual peste 20 000 de beneficiari. În contextul în care întreaga lume este încă afectată de pandemie, instituția pe care o conduce, s-a adaptat și a reușit să facă față provocărilor aduse de vremurile prezente.

Fie că vorbim de persoane vârstnice, persoane fără adăpost, copii, persoane cu dizabilități, centre de servicii sociale sau alt categorii de persoane aflate în situații de risc social, instituția este preocupată în permanență de a căuta și a găsi metode prin care să le ofere sprijinul. DAS Brașov a dezvoltat o relație de colaborare cu toți actorii din domeniul asistenței sociale, fie că sunt furnizorii privați, instituțiile și autoritățile cu implicații în domeniul social.

Mariana Topoliceanu este preocupată în permanență de a dezvolta relații de strânsă colaborare cu toți acești actori, de a implementa programe și strategii în slujba beneficiarilor având convingerea că “Împreună dezvoltăm serviciile sociale.” Organizat de Trustul Media Iubim Brașovul, evenimentul ce a avut loc în data de 6 iulie, 2021 la Centrul Cultural Reduta a adus la scenă deschisă dialogul dintre mediul ONG și cel administrativ.

Au participat reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, brașoveni implicați în activități de voluntariat, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus