Ești aici
Home > Noutăți > Fagaras Fest cauta voluntari!

Fagaras Fest cauta voluntari!

Fagaras Fest, ajuns la cea de-a doua editie, isi deschide inimile pentru iubitorii de natura, cultura locala si hrana sanatoasa si gustoasa!

Pentru o doza de inspiratie, arunca un ochi aici.

Pana la festival, care va avea loc intre 6 si 8 August, organizatorii sunt in cautare de voluntari alaturi de care sa isi duca misiunea la capat.

Cum poti sa ajuti?

Te poti inscrie ca voluntar in organizarea de ateliere si activitati.

Daca esti a people person, poti da o mana de ajutor la intretinerea relatiei cu producatorii locali sau sa oferi primul zambet de la Info point.

Daca esti iubitor de muzica, afla ca te poti implica in organizarea concertului sau daca esti doar iubitor de organizare, ai un loc special pregatit si pentru asta.

Si bineinteles, pentru cei creativi, inovatori, deschisi, iubitori de natura, pentru cei cu drag de voluntariat sau pentru cei care vor sa faca parte dintr-o comunitate, asta este sansa voastra!

Putine oportunitati de voluntariat ofera asa privelisti, libertate si frumos in mijlocul naturii! In plus, cazarea si masa sunt asigurate!

Cum te inscrii?

Completand formularul de aici pana in 15 Iulie.

Mult succes!

*Organizatorii festivalului sunt Propark Fundația pentru Arii Protejate și Fundația Conservation Carpathia.

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus