Ești aici
Home > Spiritualitate > În preajma sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț și Industrie Brașov ne invită să organizăm împreună Masa de Paști pentru beneficiarii Căminului de Bătrâni al Asociației Filantropice Medical-Creștină “Christiana” Brasov.

În preajma sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț și Industrie Brașov ne invită să organizăm împreună Masa de Paști pentru beneficiarii Căminului de Bătrâni al Asociației Filantropice Medical-Creștină “Christiana” Brasov.

Fiecare doritor își poate aduce contribuția cu produse alimentare, fructe, legume, produse de partiserie, dar și dezinfectanți și alte produse de igienă. Pentru cei 80 de beneficiari, dorim să pregătim și pachete cu dulciuri, cărți și alte produse adecvate vârstei dânșilor.

De asemenea, Asociația Christiana a punctat nevoile actuale ale Căminului și ne-ar bucura dacă ar exista companii care ar dori să sprijine în următoarea perioadă, urmatoarele achizitii: un cuptor profesional (pentru a putea continua tradiția coacerii cozonacilor de Paști), cuiere pentru fiecare cameră (40 buc) și veioze individuale (80 buc).

Ne bucurăm să vă avem alături din nou!

Donațiile se vor face direct la Caminul de Bătrâni Dr. Teofil Mija.

Pentru informații suplimentare, reprezentantul Campaniei umanitare din cadrul Departamentului de Marketing & PR al Camerei de Comerț și Industrie Brașov va sta la dispoziție la numarul de telefon 0723.671.307.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus