Ești aici
Home > Noutăți > Licitezi si sustii lupta impotriva violentei domestice

Licitezi si sustii lupta impotriva violentei domestice

Asociatia ANAIS organizeaza licitatia caritabila a jucăriilor de plus din “Teatrul cadourilor daruite din vina”.

Asociatia ANAIS organizeaza licitatia caritabila a jucăriilor de plus din “Teatrul cadourilor daruite din vina”. Poti plasa ofertele pana pe 15 Iunie, ora 18.30, ora la care se va da startul licitatiei online (www.artmark.ro).

Teatrul cadourilor daruite din vina este un program care pune in scena 8 povesti reale ale victimelor violentei domestice sub forma unor spectacole de teatru de papusi. Artisti precum Victor Rebenciuc, Medeea Marinescu, Mihai Gruia Sandu, Marius Savescu, Izabela Neamțu, Dana Tapalagă, Radu Brânzaru sau Gabriela Bobes au sustinut proiectul prin imprumutarea vocii personajelor. Le poti urmari si tu aici.

Ursuletul, Girafa sau Albinuta sunt cateva dintre jucariile pe care le poti achizitiona pentru a sustine misiunea Asociatiei ANAIS de a sustine prevenirea si combaterea violentei in familie.

In plus, fapta ta nu ramane nerasplatita! Primesti in schimb o diploma de “Ambasador al faptelor bune”, semnata de președintele Artmark, Horia Roman Patapievici.

Te invit sa plasezi o oferta si sa urmaresti licitatia online! Sustii astfel lupta impotriva violentei domestice si proiectele asociatiei ANAIS! Hai, e timpul de fapte bune!

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus