Ești aici
Home > Noutăți > Mini-granturi pentru ONGuri

Mini-granturi pentru ONGuri

Kindness O'clock

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si E-Distributie Muntenia pune la dispozitie min-granturi in valoare de minim 3000 Lei si maxim 5000 de Lei pentru ONG-urile ale caror beneficiari sunt persoanele cu dizabilitati.

Poti aplica pana pe 26 Iunie 2021 daca trimiti documentele necesare pe adresa de email: stef@fdsc.ro. Formularul si Declaratia pe care trebuie sa le completezi pot fi gasite aici.

Costurile suportate de finantator se aplica pentru produse care sa creasca accesul persoanelor cu dizabilitati la mediul fizic, informational si comunicational.

Recomandarea este de a achizitiona produse care sa serveasca mai multor persoane, nu doar unui singur beneficiar.

Initiativa Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile vine in sustinerea misiunii de a facilita procesul ONG-urilor de a sustine si integra persoanele cu dizabilitati.

Linia de finantare se aplica organizatiilor neguvernamentale care deruleaza activitati de suport pentru persoane cu dizabilitati, contractul se estimeaza ca va fi semnat in 01 Iulie, iar suma alocata poate fi folosita pana la 25 Iulie.

Mini-granturile sunt eligibile pentru:

Echipamente si/ sau produse care contribuie la accesibilizarea spatiilor in care exista interactiune cu beneficiarii persoane cu dizabilitați

Aplicatii care pot îmbunatati abilitatile de de scris si citit – software (aplicaţii) OCR cititoare de ecran (screen reader) care identifica si interpreteaza ceea ce este afisat pe ecranul unui computer.

Software-le de recunoastere a vocii (speech recognition)  

Tastaturi si mouse alternative

Echipamente tehnologice (computere, imprimante, licente etc) pentru eficientizarea activitatii organizatiei care deserveste persoane cu dizabilitati.

Mini-granturile nu sunt eligibile pentru:

Costuri pentru echipa de implementare si TVA.

Mult success aplicantilor!

Urmareste postarile cu ## de mai jos pentru a afla castigatorii:

#FDSC, #ONG, #abilitămdizabilitatea, #EDistributieMuntenia

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus