Ești aici
Home > Cultură > Muzeul „Casa Mureșenilor” il are astăzi,7 iulie 2021, invitat pe artisul Aurelian Temisan, de la ora 10.30 în programul „Vacanța artelor la muzeu”

Muzeul „Casa Mureșenilor” il are astăzi,7 iulie 2021, invitat pe artisul Aurelian Temisan, de la ora 10.30 în programul „Vacanța artelor la muzeu”

Muzeul „Casa Mureșenilor” are miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 10.30  oaspeți de renume, artistul român Aurelian Temișan va înregistra în Piața Sfatului. 

Cu această ocazie va fi oaspetele muzeului, dar a și închiriat sala cu pianul pentru câteva înregistrări ale viitorului album. 

Tot mâine, 7 iulie 2021 de la ora 10 începe la muzeu, apoi în parcul de la Ordinul Arhitecților programul de vacanță „Vacanța artelor la muzeu” cu vizita expoziției, după care, de la ora 11 artistul brașovean Bogdan Costache le va prezenta copiilor „Povestea viorii”. Le va cânta copiilor  la vioară alături de artista Raluca Budeanu, ce cântă la violă,  amândoi sunt profesori de muzică la AlexZ Music Star. Participă aproximativ 15 copii aflați în vacanța de vară.

Programul complet al proiectului il gasiti AICI

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus