Ești aici
Home > Cultură > Piticii AMIAS revin pe scenă!

Piticii AMIAS revin pe scenă!

In 19 Decembrie 2021, ora 18.00, spectacolul de teatru jucat de copiii AMIAS Small School – Alice în țara Crăciunului va ajunge la Centrul Cultural „Reduta”, Brașov.

Intrarea este gratuită!

În prag de sărbători, sunteți invitați să faceți parte dintr-o lume magică cu fetițe și băieți, regine, iepuri, bursuci și pălărieri simpatici. Cu bucurie vă anunțăm că împreună cu mentorul lor, Lajos Kristof, trupa de teatru AMIAS a pus la cale o nouă călătorie în

universul emoțiilor profunde.

“ Este o bucurie pentru noi să începem sărbătorile împreună, aici la Brașov. Spectacolul – Alice în țara Crăciunului – este cadoul nostrum, cadoul AMIAS pentru toti copiii din zonă. Veți râde cu poftă, iar bucuria  pe care piticii mei o trăiesc pe scenă este recompensa pentru ultimele luni în care s-au pregătit intens. Abia așteptăm să vă

cunoaștem! Să fie magie! “,  Lajos Kristof, fondator AMIAS.

Pe scena Centrului Cultural “Reduta” vor urca  21 de copii, cu abilitati inalte, intre 5-12 ani. Aici, în lumea personajelor de teatru, copiii uită de neajunsuri și învață cât de frumoasă este lecția Generozității. Să joci pentru copii, copil fiind!

 “O seară magică dăruită de niște copii care au asupra lor aură de magicieni. Sunt 21 de copii foarte dotati, copii cu abilități înalte, copii care fac parte din AMIAS Small School. Sub sloganul nostru ~Reduta pentru toți~, suntem onorați, ca după ce piesa Alice în țara Crăciunului“ a fost prezentată pe scena Operei Naționale București, să

fim și noi gazde pentru această frumoasă piesă și această frumoasă poveste!”, Adrian Vălușescu, director Centrul Cultural „Reduta”.

Spectacolul AMIAS Small School este  o adaptare după celebrul roman, Alice în țara minunilor, scris de  Lewis Carroll în 1865.

Turnelul de teatru AMIAS Small School este sustinut de Fundatia Mereu Aproape.

Parteneri media: Antena 1, Grupul Iubim Brasovul, RockFM, BeLiveIt.ro, Eventya, UndeMergem.ro,  LaPasPrinBrasov.ro, NewsBV.ro, Radio Romania Brasov FM, Televiziunea Iubim Brasovul.

Despre AMIAS Small School

Prima magie s-a întâmplat în 2018, atunci când Lajos Kristof, fondatorul AMIAS Small School, a început să coordoneze echipa de teatru. Cu bucurie și dragoste pentru teatru, în echipă s-au strâns, an de an, talente noi și rasete de copii.

Anul acesta echipa de teatru AMIAS Small School a urcat din nou pe scena în 29 Noiembrie 2021, la Opera Națională București cu spectacolul Alice în țara Crăciunului.

Noi suntem AMIAS, luăm educația în serios!

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus