Ești aici
Home > Educație > Programe de vară gratuite pentru elevii de liceu în 2021

Programe de vară gratuite pentru elevii de liceu în 2021

Pentru că vara este perioada așteptată de absolut toți elevii și studenții, ce ar fi ca aceasta să vină cu noi informații de interes personal, noi cunoștințe și chiar un plus la CV-ul acestora? Taberele de vară sunt foarte îndrăgite de elevi, însă nu toți dispun de resursele necesare pentru a se putea înscrie și participa. Știați însă că există și programe de vară gratuite? Iată mai jos câteva programe gratuite de vară pentru elevii de liceu în 2021.

1. Annenberg Youth Academy for Media and Civic Engagement este o academie intensivă de vară de patru săptămâni pentru 26 de studenți talentați din comunitățile din jurul campusului Universității USC și campusurilor de științe ale sănătății. Elevii sunt expuși la echivalentul cursurilor de cursanți universitari și dezvoltă o înțelegere conceptuală bogată și practică rolul necesar jucat de mass-media și jurnalismul în formarea liderilor de gândire civică și inovatoare. Programul nu este rezidential.

2. Oportunități de afaceri, sesiune de vară (BOSS).

BOSS este un program rezidențial de două săptămâni pentru liceeni interesați să obțină o educație în afaceri la facultate. Este o oportunitate pentru acești studenți să urmeze cursuri pregătitoare pentru facultate și fundamentele afacerii predat de facultatea de stat Penn. Participanții vor putea vedea, de asemenea, viața colegiului, trăind într-o cămin de colegiu în timpul șederii lor de două săptămâni la campusul Universității Park din Penn State.

3. Oportunități de vară pentru acces și incluziune la Universitatea Carnegie Mellon

Programele lor de vară oferă tinerilor și vârstnicilor oportunitatea de a se concentra pe creativitate și rezolvarea problemelor într-un mediu provocator și susținut, care oferă elemente de bază pentru studiile viitoare într-un mediu universitar riguros. Selecția cursului include STEM, Arte Fine, Câmp de Inteligență Artificială și multe altele. Nu vor exista taxe de școlarizare, de cameră sau de bord pentru studenții selectați să participe la aceste programe.

4. Programele de vară ale Asociației Telluride (TASP)

TASP este o experiență educațională de șase săptămâni pentru elevii de liceu. Studenții participă la seminarii conduse de membri ai colegiilor și universităților și participă la activități educaționale și sociale în afara clasei.

Asociația Telluride caută studenți de toate tipurile de medii educaționale care împărtășesc o pasiune pentru învățare; elevii care participă vor o provocare personală și intelectuală. Programele nu oferă grade sau credite colegiale.

Pentru a vizualiza mai multe oferte de programe de vară care vizează și alte domenii, vă invit să accesați pagina WORLD SCHOLARSHIP FORUM.

Surse: https://worldscholarshipforum.com/ro/free-summer-programs-for-high-school-students/

Iubim_Brașovul #TeleviziuneaGrupIubimBrașovul #Business_Living_Grupul_Iubim_Brașovul #Educație_și_Pedagogie #RealizatorAlexandraElenaSecrieru

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus