Ești aici
Home > Business & Living > Te ocupi de agricultura ? Asigură-te !

Te ocupi de agricultura ? Asigură-te !

Te ocupi de agricultura ?

Deci stii deja faptul ca ingrijirea unei culturi agricole necesita o investitie substantiala inca de la bun inceput. Sti ca specificul acestui domeniu si multitudinea factorilor ce pot influenta rezultatul culturii fac din ce in ce mai dificila aproximarea rezultatelor finale.

O asigurare agricola are rolul de a-ti proteja investitia in diferitele situatii greu de prevazut. Asigurarea culturilor agricole este destinata oricarei persoane fizice sau juridice care exploateaza un teren agricol.   Ce se asigura printr-o asigurare agricola?

Se pot asigura culturile de grau, orz, orzoaica, rapita, floarea-soarelui, porumb, cartofi, sfecla de zahar, mustar, soia etc. Riscuri acoperite de o asigurare agricola: Asigurarea acopera urmatoarele riscuri: grindina, incendiu, furtuna/uragan, ploaie torentiala, inghet tarziu de primavara si inghet timpuriu de toamna.

Suplimentar, in anumite conditii, se poate acoperi riscul de inghet de iarna si prabusirea/alunecarea de teren cultivat.

Avantajele unei asigurari agricole: ·       

Flexibilitate in stabilirea sumei asigurate: suma asigurata pe hectar se stabileste prin inmultirea productiei medii la hectar cu suma asigurata pe kg, agreata de ambele parti ·      

  Posibilitatea revalorizarii contractului de asigurare. La asigurarea in curs se poate incheia o asigurare suplimentara, fie pentru majorarea sumelor/kg asigurate initial, fie pentru majorarea productiei medii/hectar asigurate, in situatia in care productia asteptata a se obtine este mai mare decat cea estimata la incheierea asigurarii ·      

  Flexibilitate in stabilirea transelor de plata, plata primei de asigurare putandu-se face in rate, in cuantum si la termene convenite de comun acord .

========================

Pentru toate servicile de ASIGURARI :Broker Daniela-Maria Tarnovan si Broker Elena Rosu tel whatsapp : 0722.879.581 ; 0368.455.756 ; 0758451405;www.praktikconsulting.roStr.Alunis,nr.5,Brasov ************************************************************************************************************

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus