Ești aici
Home > Business & Living > Un eveniment dedicat sesiunilor de consiliere cu reprezentantii mediului de business din județul Brașov din domeniul turismului.

Un eveniment dedicat sesiunilor de consiliere cu reprezentantii mediului de business din județul Brașov din domeniul turismului.

În contextul începerii sezonului estival 2022 și al afluxului tot mai mare de turiști către stațiunile montane din judetul Brasov, Organizația Patronală de Turism Poiana Brașov a organizat marți, 28 iunie, la Centrul de Agrement din Poiana Brașov un eveniment dedicat sesiunilor de consiliere cu reprezentantii mediului de business din județ în scopul prevenției eventualelor nereguli și nerespectări ale legislației în vigoare în domeniul turismului.

Au participat reprezentanti de top ai industriei ospitalitatii din zona, oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale, alte institutii cu atribuții de control și reprezentanți ai presei.

De asemenea, la eveniment a fost prezent și subprefectul municipiului Brașov, dl. Lucian Pătrașcu.

Efectele sesiunilor de consiliere pe care Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor le realizează în teritoriu sunt recunoscute ca fiind unele pozitive, menite să contribuie la pregătirea cât mai bună a organizării activității de turism de vară montan.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus