Ești aici
Home > Subiecte generale > Un om, un pom/ un copil, un copăcel”, aşa s-a intitulat unul dintre proiectele recente ale Centrului Educațional Elis din Braşov.

Un om, un pom/ un copil, un copăcel”, aşa s-a intitulat unul dintre proiectele recente ale Centrului Educațional Elis din Braşov.

Copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani, împreună cu părinții lor şi cadrele didactice ale Centrului Elis, au plantat miercuri, 27 aprilie 2022, 50 de puieți de arțar într-un parc din Braşov. Echipați corespunzător, cu lopeți, motoburgie, stropitori, au contribuit la această acțiune cu multă pricepere, implicare si dăruire, din dragoste pentru natură.

” In acest proiect, am desfăşurat activități de conştientizare a importanței unui mediu înconjurător sănătos, am discutat despre reciclare, selectarea deşeurilor, am igienizat zona din jurul Centrului nostru iar la final, am plantat aceşti puieți care vor creşte odată cu aceşti copii şi la umbra cărora, peste ani, poate vor veni să se odihnească. Este a doua acțiune de acest gen pe care o organizăm. Multumim Primăriei Braşov şi Regiei Pădurilor Kronstadt Braşov pentru susținere, mulțumim părinților pentru implicare şi felicitări copiilor!”, a spus fondatoarea Centrului Educațional Elis din Braşov şi coordonatoarea acestui proiect prof.inv.Raluca Asandei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus