Ești aici
Home > Sport și sănătate > Victorie istorică pentru luptătorul brașovean Nicolae Negumereanu în UFC

Victorie istorică pentru luptătorul brașovean Nicolae Negumereanu în UFC

Nicolae Negumereanu (26 de ani) a reușit o victorie istorică pentru România în UFC, cea mai importantă divizie din MMA. Luptătorul român s-a impus în gala UFC Vegas 29, disputată noaptea trecută, dimineață în țara noastră, în fața americanului Aleksa Camur, prin decizie împărțită (2-1), într-o luptă la categoria semigrea. Negumereanu și-a luat astfel revanșa, acum la Las Vegas, în al doilea său meci de MMA, după înfrângerea din 2019 cu Safarov, a ieșit și acum puțin ”șifonat”, la fel ca și Camur, dar mult mai bine față de acum doi ani.

”Lupta a fost puțin dificilă. Mă așteptam să fie puțin mai ușoară. Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am câștigat această luptă, sunt mulțumit de parcursul meu. Îmi doream să câștig mult mai repede și mai ușor meciul. Dar, ținând cont că înainte cu 3 luni de meci m-am operat la genunchi de menisc și recuperarea a fost undeva la o lună de zile… În timpul ăsta am făcut doar forță, tracțiuni cu greutăți. Țînând cont de toate astea, am câștigat și cum am spus, îi mulțumesc lui Dumnezeu, sunt mulțumit de luptă, atât”, a spus românul, la conferința de presă.

Sportivul, originar din Brașov, a povestit cum a muncit pentru a ajunge la un astfel de moment glorios.

”După ce m-am operat, am făcut doar recuperare o lună de zile, apoi am început antrenamentele ușor. Cu o lună jumătate în urmă am venit să mă antrenez la institut. Am reușit să mă antrenez destul de bine aici. Mă așteptăm să câștig. De când am terminat lupta, eram 100% sigur că o să câștig”, a mai spus Negumereanu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus