Ești aici
Home > Educație > 5 Platforme online pentru voluntari și organizații

5 Platforme online pentru voluntari și organizații

Dacă ieri ți-am povestit despre cât de faină poate fi experiența de voluntar, azi vreau să îți ofer o listă de 5 platforme care facilitează legătura între voluntari și asociații în căutare de susținere.

1.Harta Voluntariatului este un concept dezvoltat de Federația VOLUM care a adunat peste 700 de organizații și 16,000 de voluntari până în prezent. Dacă vrei să faci parte din marea familie de voluntari, te poți înscrie și tu aici!

2.Platforma RoHelp este un proiect dezvoltat de Code for Romania cu scopul de a ajuta organizațiile care se implică în lupta împotriva Covid-19. Îți poți înscrie asociația, poți face o donație sau te poți înregistra ca voluntar aici

3.Pe Fă bine.eu găsești proiecte în care să îți pui la bătaie timpul, talentul sau banii. Îndemnul nu putea fi unul mai clar, e ușor să faci bine și e fain! Înscrie-te și începe un maraton al fapelor bune!

4.Pentru iubitorii de sport, am găsit platforma http://www.voluntarinsport.ro/

5. Bursa Binelui by BCR susține organizațiile cu visuri mari și le pune în legătură cu susținătorii și donatorii acestora. Găsești mai multe detalii despre cum poți și tu să faci parte din comunitatea Bursa Binelui aici.

Până data viitoare, fii sprijin pentru ceilalți și ajută de câte ori poți!

Pentru că #Iubim_Braşovul, vă aducem o nouă rubrică de informații utile!

De data aceasta ne-am gândit la platforme care să te ajute să ajuți.

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus