Ești aici
Home > Noutăți > Alege sa fii voluntar alaturi de ISU Brasov!

Alege sa fii voluntar alaturi de ISU Brasov!

Alege sa fii voluntar alaturi de ISU Brasov!

Daca ai intre 16 si 65 de ani, esti apt din punct de vedere medical si iti doresti sa faci parte din echipa de salvatori ai orasului, aplica pana la sfarsitul lunii la progamul de voluntariat „Salvator din pasiune”!

Ce acte sunt necesare?

Cerere de înscriere.

Certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani).

Copie după actul de identitate.

Aviz psihologic (nu adeverință) care va conține, din partea psihologului clinician, un profil psihologic cu recomandări la finalul evaluării sau din partea psihologului cu competență în apărare, ordine publică și siguranță națională cu precizarea apt sau inapt pentru activitățile în cadrul unui serviciu de urgență.

Act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, cu mentiunea ca nu există un minim de studii de care persoana care dorește să acceadă la programul de voluntariat trebuie să dispună.

Adeverinţă medicală din care să reiasă, cumulativ, cel puțin două din următoarele criterii “nu se află în evidență cu boli cronice”, „apt pentru efort fizic de nivel mediu” și „clinic sănătos”.

Daca nu ai inca 18 ani, ai nevoie de acordul scris al părinţilor/tutorelui legal.

Programul de voluntariat Salvator din pasiune” numara la nivel national peste 4.800 de voluntari. Fa si tu parte din schimbare!

Cum te inscrii?

Dosarul care contine documentele mentionate mai sus poate fi depus de luni până vineri, între orele 09:00 – 15:00 la sediul de pe Str Mihai Viteazu nr. 11 din Brasov.

Nu uita, termenul de inscriere este 30 Iunie 2021!

Mult succes!

„Kindness O’clock: Cu și pentru oamenii de BINE” rubrică informativă realizată de Simo Ciuraru, realizator Grupul Iubim Brașovul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus