Ești aici
Home > Artă și Tradiție > Cartierul Răcădău îmbracă haine noi de primăvară prin plantarea a 150 de magnolii – o inițiativă a Centrului Comercial Magnolia

Cartierul Răcădău îmbracă haine noi de primăvară prin plantarea a 150 de magnolii – o inițiativă a Centrului Comercial Magnolia

În 22 martie, dacă vremea va permite, se dă startul unei campanii de plantare a 150 de arbuști de magnolii. O idee frumoasă prinde contur prin grija centrului comercial Magnolia. Cei 150 de arbuști de magnolii vor fi  plantați în cartier cu ajutorul locuitorilor.

Doritorii se pot înscrie pentru a rezerva  un butaș (gratuit) prin sms la nr. 0743.897.168 sau prin mesaj pe pagina de facebook www.facebook.com/magnoliabrasov.  Aceștia vor alege locul plantării în Răcădău și împreună cu echipa de la Magnolia vor stabili data plantării.

Campania se va desfășura în perioada 22 martie – 11 aprilie

Reprezentanții Centrului Comercial Magnolia ne-au răspuns întrebărilor legate de acest proiect.

Cartierul Răcădău îmbracă haine noi, cum s-a născut această idee?

Din dorința de a înveseli cartierul și de a ne implica împreună cu comunitatea în activități în aer liber. Dacă tot nu e voie înăuntru să facem un «afară « minunat.

Cum au primit locuitorii cartierului această provocare?

Cu entuziasm. Am fost surprinși cât de repede s-au rezervat cele 100 de magnolii pe care intenționam să le plantăm inițial. Acesta este și motivul pentru care am suplimentat la 150 și probabil că vom suplimenta din nou. 

Care sunt pașii pe care cei care doresc să participe este necesar să ii urmeze?

Practic sunt 3 etape. Mai întâi rezervi magnolia prin sms la 0743897168 sau pe pagina noastră de www.facebook.com/magnoliabrasov. După confirmare alegem data și locul plantării. Ultima etapă fiind plantarea. Noi abia așteptăm să le plantăm, sperăm să ne permită și vremea cât de curând.

Cine se poate înscrie la această campanie?

Ne adresăm prietenilor și vecinilor noștri care locuiesc în Răcădău.

Centrul Comercial Magnolia este cunoscut și ca un spațiu cu activități dedicate familiei, ați luat în calcul ca fiecare arbust plantat să primească un nume, poate al familiei care îl plantează?

Cu siguranță copiii vor dori să dea un nume copăcelului plantat.

Despre Magnolia.

Magnolia este un loc gândit ca pentru prieteni, cu magazine si servicii unde poți să îmbini utilul cu plăcutul, frumosul cu eficientul și gustosul, în câte combinații vrei tu. Un loc pet friendly, aproape de casă, fără aglomerație.

Vă invităm cu mic cu mare să plantați magnolii în Răcădău!

Gabriela Bularca – Realizator Grupul Iubim Brasovul

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Sus