Ești aici
Home > Artă și Tradiție > Concert Caritabil Extraordinar la Brașov la Centrul Cultural Reduta

Concert Caritabil Extraordinar la Brașov la Centrul Cultural Reduta

HAI SA DAM MANA CU MANA PENTRU O VIATA BUNA – SPECTACOL UMANITAR

Luni, 21 noiembrie, incepand cu ora 17,30

Vino să te bucuri de o petrecere pe cinste cu artiști desăvârșiți, expoziție de obiecte artizanale și voie bună! Totul în scop CARITABIL!

Când meșterul popular Lucian Sîrbu a început a pierde lumina zilei, datorită unei probleme grave de sănătate, ajutorul din partea comunității Brașovene nu a întârziat să apară: Asociația De La Români Pentru Români, Grupul Artizanat Brașov și Centrul Cultural Reduta se alătură într-o colaborare minunată in scop caritabil.

Intrarea este liberă (donațiile în măsura posibilităților sunt încurajate).

Invitații vor avea ocazia de a te vizita o expoziție cu vânzare organizată cu generozitate de meșteri locali.

Mesaj de la organizatorul evenimentului, dl Gheorghe Sorea

“Dragi iubitori de arta populara!

Un om de mare omenie, o persoana talentata in arta picturii pe lemn, de ale carui lucrari probabil v-ati bucurat in diverse expozitii fie la targuri, fie prin expunere la diverse evenimente de specialitate, un mester popular indragit si apreciat la nivelul orasului Brasov si nu numai, are nevoie de ajutorul nostru. Este vorba despre prietenul nostru, dl. Lucian Sirbu

Dupa cum probabil cunoasteti, trece prin momente dificile din punct de vedere al sanatatii. De ceva vreme a aflat ca sufera de o forma de cancer, in zona sinusurilor, care ii afecteaza, printre altele vederea, la acest moment existand o reducere severa a acuitatii vizuale, cu sanse mari de orbire.

Cu ceva timp in urma a suferit o interventie chirurgicala costisitoare pentru rezolvarea unor probleme stringente in zona afectata.
Insa lucrurile nu se opresc aici, avand nevoie de o noua operatie, de aceasta data, pentru a nu isi pierde vederea. Resursele unor pensionari nu reusesc nici pe departe sa acopere cheltuielile necesare unei astfel de interventii, astfel ca deja, oameni inimosi din anturaj au demarat actiuni caritabile de strangere de fonduri necesare acoperirii cheltuielilor cu operatia.

Ne alaturam si noi acestei initiative si va rugam sa participati activ, cu donatii dupa vointa fiecaruia, in cadrul spectacolului umanitar pe care il vom sustine la Centrul cultural Reduta, luni, 21 noiembrie, incepand cu ora 17,30.

Au raspuns afirmativ, pentru a da o mana de ajutor si a va bucura pe cei ce veti fi prezenti la spectacol, artisti cu renume, care vor veni din diverse locuri ale acestei tari.
Va adresez rugamintea de a participa la acest spectacol umanitar, sa va bucurati de prestatia unor artisti exceptionali si nu in ultimul rand sa contribuiti fiecare pentru a ajuta un om in suferinta!

DAR DIN DAR SE FACE RAI! “

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG !

#IubimBrasovul

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus