Ești aici
Home > Artă și Tradiție > Expoziție de fotografie ,, Chipuri și veșminte din Șchei”, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului

Expoziție de fotografie ,, Chipuri și veșminte din Șchei”, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului

Azi, 7 august 2021, la orele 14,00, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie ,,Chipuri și veșminte din Șchei”, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, din Piața Sfatului, nr. 15.


Expoziția de fotografie cuprinde imagini realizate de dl. Dan Străuți în colaborare cu Muzeul de Etnografie Brașov, cu sprijinul Muzeului ,,Prima Școală Românească” Brașov, al Grupului ,,Șezătoare în Șchei” și al Asociației ,,Artessentia”.
Imaginile ilustrează, pe de o parte costume și elemente de port urban din Șcheii Brașovului, pe de altă parte elemente de patrimoniu construit (monumente) și diverse aspecte ale unor tradiții din vechea comunitate românească a Brașovului.


Expoziția va putea fi vizitată în perioada august – septembrie 2021, în condițiile și în conformitate cu reglementările în vigoare privind accesul persoanelor și grupurilor de vizitatori în instituțiile de cultură.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus