Ești aici
Home > Spiritualitate > Invitație

Invitație

Hey! Ce mai faci?🤔

Îți aduci aminte că ți-ai propus să nu ratezi și Crăciunul ăsta? Că a cam venit vremea să te îngrijești și de tine?

Cumpărături, cadouri, pregătiri, familie, rude, prieteni…. Le-ai bifat, știu, v-ați bucurat cu toții, dar parcă tot lipsea ceva. Bunătate, generozitate, pace, liniște, confort… Bune toate, dar parcă tot lipsea ceva.

A trecut și Crăciunul ăsta și sufletul tot nu și-a găsit liniștea. Ai zis că măcar de Anul nou să începi ceva. Să-ți întorci privirea și către tine (știu, te vezi în fiecare zi, doar te uiți în oglindă, ești atent la fiecare detaliu: ten, frizură, coafură, haine, parfumuri fine…), către sufletul tău. Ce te-ar liniști? Ce te-ar împăca? Ce te-ar împlini?

A trecut și asta, ai zis! Lasă că mai aștept un pic! E timp 🕛 Să treacă sărbătorile și mă îngrijesc și de suflet! Poate la următoarele. A, mai e Boboteaza! Măcar apă să iau! Și tot am făcut ceva. Bifată și asta. De acum, să revenim la ale noastre, nu e timp de sărbătorit. Ajunge! La muncă!💪

Dar, parcă sărbătorile ne propun să nu mai fim noi? Nicidecum! Altul este motivul lor. O întoarcere reală spre sine, spre suflet și nevoile lui, spre Dumnezeu și lucrarea lui veșnic iubitoare. Un răspuns la așteptarea Lui. Un „Da” la așteptarea Lui! Nu doar de sărbători. În fiecare zi, în fiecare ceas, cu fiecare respirație… E aici și acum, în așteptare. Hai să nu-L mai ignorăm!

Ce vrea? Doar să ne lăsăm cuprinși de bunătatea Lui, de pacea pe care doar El o poate dărui, de liniștea și tihna pe care numai ascultarea voii Sale le poate oferi. Un gest frumos, o rugăciune pentru altul, o lumânare aprinsă, un zâmbet, un pomelnic, un gând de bine pentru un suflet întristat…😇 Poate fi un început chiar azi. Nu e cazul să așteptăm până la Paști.

Hai, să auzim de bine!🙏

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus