Ești aici
Home > Artă și Tradiție > „La trecutu-ți mare, mare viitor!” – O nouă expoziție, vernisată la Muzeul Tradițiilor Codlene

„La trecutu-ți mare, mare viitor!” – O nouă expoziție, vernisată la Muzeul Tradițiilor Codlene

Expoziția de arte vizuale, denumită „La trecutu-ți mare, mare viitor!”, a fost inaugurată ieri, 23.11.2021, în cadrul Muzeului Tradițiilor Codlene, într-o atmosferă foarte plăcută și caldă, fiind ca o revedere între prieteni.

Aceasta a fost creată în special de dl. Teodor Dădălău– reprezentant Centrul Jud. pt. Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Gorj, aflat pentru a doua oară cu o expoziție în muzeul nostru, dar mai ales de curatorul expoziției, dl Cornel Vana – artist plastic din Turda, care a povestit cu drag despre lucrările dânsului expuse și despre câteva amintiri alături de prietenii pe care îi are în Codlea și Brașov, prezenți la eveniment.

Ne-am bucurat împreună de o seară culturală specială, alături de reprezentanții administrației publice locale, prieteni de la ASTRA Codlea și alți participanți care au răspuns invitației noastre.

Mulțumim pe această cale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj pentru că ne-au ales să fim gazde pentru a doua oară a unei expoziții autentice, dlui Mircea Gheorghe Dragos– reprezentant al Casei Artelor Tradiționale „Nicolae Diaconu” și a Despărțământului Astra Codlea pentru că a făcut posibilă organizarea acestei expoziții în Codlea, dlui Cornel Vana pentru prezența sa agreabilă și tuturor celor care au fost prezenți alături de noi la acest eveniment.

Expoziția poate fi vizitată până în data de 10.12.2021.

Intrarea este liberă și se va face cu respectarea tuturor prevederilor impuse de autorități pentru această perioadă.

Vă așteptăm cu drag!

Sursa foto: Muzeul Traditiilor Codlene si ASTRA Codlea

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus