Ești aici
Home > Business & Living > Lectia națională de Educație Financiară inițiată de BNR în Brașov și Covasna!

Lectia națională de Educație Financiară inițiată de BNR în Brașov și Covasna!

Lecția națională de educație financiară Banca Națională a României, în parteneriat cu Ministerul Educației și Inspectoratele Școlare Județene, a desfășurat astăzi, 18 octombrie 2022, o Lecție națională de educație financiară cu scopul creșterii nivelului de conștientizare a importanței educației financiare în rândul elevilor.

Evenimentul a fost deschis de către guvernatorul BNR, dl. Mugur Isărescu, care a primit la sediul băncii centrale vizita a 50 de elevi de clasa a VIII-a din București, însoțiți de profesorii lor.

În paralel cu lecția susținută de guvernatorul BNR,

împreună cu echipele de educație financiară din sediul central și din toate sucursalele și agențiile BNR din țară au interacționat cu elevi și cadre didactice de la unități de învățământ din toate județele țării. Mulțumim Inspectoratelor Școlare Brașov și Covasna pentru implicare și tuturor elevilor și profesorilor pentru participare.

La nivelul județelor Brașov și Covasna estimăm că am interacționat cu un număr de aproximativ 7 300 de elevi, din 300 de clase, din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Acest eveniment este parte a preocupărilor constante ale băncii centrale de a promova importanța educației financiare, susținute și prin programele și proiectele derulate la nivel național încă din 2009 și cuprinse în Strategia multianuală de acțiune în domeniul educației financiare a Băncii Naționale a României.

Grupul Iubim Brașovul partener al evenimentului.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus