Ești aici
Home > Business & Living > Maurer Imbiliare, printre elitele Real Estate premiate la Gala The Times

Maurer Imbiliare, printre elitele Real Estate premiate la Gala The Times

Gala de premiere a celor mai de seamă jucători din piața de Real-Estate a setat un standard al excelenței pentru această piață. În cadrul aceleiași gale a avut loc lansarea revistei anuale Investing in Property, marca The Times.

Cele 27 de trofee acordate au mers către cei care au realizat extraordinarul, marcând toate criteriile calității la superlativ chiar și în condiții mai puțin favorabile, după cum se arătau lucrurile la începutul anului trecut.

Maurer Imobiliare, unul dintre jucătorii importanți de pe piața imobiliară din România a primit distincția ”Best new concept”, fiind premiat pentru noul concept RoomInnovation integrat în cadrul apartamentelor multifuncționale din cadrul proiectelor pe care le derulează în prezent.

Simon Maurer, omul care se află în spatele brandului Maurer Imobiliare și  în spatele celor peste 9000 de apartamente vândute de-a lungul celor 14 ani de existență pe piața imobiliară, și-a pus mereu întrebarea: ”De ce apartamentele pe care le livrăm sunt atât de rigide, cu o structură și o compartimentare atât de fixă?” iar de 4 ani, s-a aplecat mult mai intens asupra acestei neliniști și a căutat, tot mai implicat, o soluție prin care să elimine această rigiditate.

Astfel, anul 2020 a însemnat pentru Maurer Imobiliare trecerea de la apartamente cu structuri rigide de apartamente și compartimentări clasice la APARTAMENTE MULTIFUNCȚIONALE – un CONCEPT UNIC ȘI INOVATOR de recompartimentare a apartamentelor prin care se obține maximizarea spațiilor din cadrul unui apartament.

Prin ce se traduce, concret, acest concept?

Prin pereți mobili (RoomInnovation Wall) între încăperile principale în locul pereților ficși – care ne transformă întregul apartament într-un open space.  Se obțin, astfel, apartamente mult mai deschise, mai luminoase, mai spațioase și se elimină, în totalitate, limitele, rigiditatea și rupturile sociale.

Prin patul matrimonial (RoomInnovation Bed) care se ridică la nivelul plafonului. Astfel, se obține maximizarea utilității unui spațiu pe care, în mod normal, îl foloseam doar într-o anumită parte a zilei. Dormitorul matrimonial se poate transforma, pe timpul zilei, în birou de lucru, cameră de zi, spațiu de joacă pentru copii, spațiu pentru fitness sau orice altă încăpere, în funcție de nevoile atât de diferite ale membrilor din cadrul unei familii.

Conceptul este ”wooooow”. Chiar dacă pare doar un clișeu, asta descrie cel mai bine impresia oamenilor care ne-au vizitat showroomul creat pentru un astfel de apartament multifuncțional. Practic, trăim în același apartament (ca și suprafață) dar resimțim, fizic, o dublare a utilității fiecărui metru pătrat și implicit, o creștere a confortului nostru emoțional.”, susține Cristina Nicodim, specialist marketing,  în cadrul Galei The Times.

Alte nume importante din domeniul Real Estate, premiate în cadrul Galei the Times:

Nordis Group – Best Real Estate Developer

Afi Europe – Best Transaction

CTPark – Best Logistic Company

Crosspoint Real Estate – Best Real Estate Agency

Forty Management – Best Projec

Metropolitand Developments – The exclusive Project – Crown Towers

Atenor – Best Strategic Developer

Immofinanz – Best Office Project

SpeedWell – est Residential Project Under Development

P3 Logistic Parks ­- Best Industrial Transaction

Point Development – Best Buildup Under Development

Cosmopolit – Best Premium Residential Developer

Brisk – Best Project & Cost Management Firm of the Year

Eduard Stoica – Rising Star

Austrotherm – Most Active Producer

Santa Maria Bay – Best Sea View

Nai Romania – Best Performing Valuation Company

Adela Surugiu – Best Notary in Real Estate

Emanuel Poștoacă – Most Influential Investor

Dragoș Tigau – Best Strategic Investor

Oana Albota – Best Lawyer In Real Estate

Florin Mariș – Best Entreprenur In Real Estate

Solid gouse – Most Innovative Developer

Isho – Best West Project

Trofeele acordate dețin un detaliu sugestiv – figurina este încă în urcare, are în spate numeroase trepte parcurse, numeroase reușite, dar drumul ascensiunii continuă, fapt ce indică nevoia de perpetuă adaptare, de perfecționare a celor ce vor să funcționeze optim în rigorile pieței de Real-Estate.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus