Ești aici
Home > Noutăți > Nou în Brașov CORPORE VITAL – Centrul de Recuperare, Masaj și Reflexoterapie

Nou în Brașov CORPORE VITAL – Centrul de Recuperare, Masaj și Reflexoterapie

Cu toții ne dorim să avem o viață sănătoasă și frumoasă.

Însă uneori stilul de viață este privat de a face ceea ce este necesar pentru noi și sănătatea noastră.

Cum putem preveni bolile grave?

 De ce prevenție?

Două întrebări la care răspunsul ar putea fi simplu… Pentru sănătate, longevitate, timp și bani!

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, 80% din bolile cronice pot fi prevenite, principalii factori de îmbolnăvire fiind dieta dezechilibrată, inactivitatea fizică și fumatul. Iată de ce schimbarea stilului de viață poate îmbunătății semnificativ starea de sanatate și longevitatea.

Și nu e vorba doar de calitatea vietii, ci și de aspectul financiar: cei care sunt implicați activ în păstrarea propriei sănătăți sunt în măsură să prevină o serie de probleme medicale.

Și, nu în ultimul rând, să nu uităm și de resursa noastră cea mai prețioasă: timpul. Cu cât suntem mai sănătoși, pe de o parte putem munci mai mult, iar de cealaltă parte suntem mai mult timp alături de cei dragi.

Tendința către sedentarism ne invadează, fără să ne dam seama și încet, încet ne îndreptăm spre situații de sănătate pe care cu greu le remediem.

Astfel, în scopul prevenției și al recuperării, brașovenii și nu numai, vor avea acces la un unic centru de recuperare, masaj și reflexoterapie.

Începând cu data de 10 mai 2021, la Brașov,  centrul  CORPORE VITAL  își deschide porțile. Totul a pornit de la initiațiva si dorinta unor brașoveni inimoși, specialiști formați în acest domeniu, dornici să aducă o reală stare de bine oamenilor. Centrul este situat pe str. Molnar Janos, nr 14 A (fostul centru Remed) și este conceput ca un centru medical cu suflet, creat pentru identificarea, prevenția și recuperarea sănătății dumneavoastră.

Educația în acest scop este foarte importantă pentru a ne putea trăi viața la parametri normali, reabilitarea pentru desfășurarea unei vieți normale fiind uneori imperios necesară.

Centrul CORPORE VITAL este primul si singurul de acest gen din regiune, are drept țintă conștientizarea sănătății și oferă programe inovatoare în recuperare prin totalitatea procedeelor puse la dispozitie. Centrul oferă inclusive servicii de transport pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, pentru pacienții care optează pentru recuperare completă în cadrul unității de recuperare, centrul  CORPORE VITAL ofera și posibilitatea de  cazare.

 

.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus